TRI ĆERKE, TRI GRACIJE: Upoznajte najveće blago Nenada Jezdića o kome se od rođenja NE ZNA NIŠTA!
Foto: Vladimir Sporčić

niste znali!

TRI ĆERKE, TRI GRACIJE: Upoznajte najveće blago Nenada Jezdića o kome se od rođenja NE ZNA NIŠTA!

Ćerke Nenada Jezdića školuju se u inostranstvu

Objavljeno:

Glumac Nenad Jezdić oženio se vrlo mlad Sarom Jezdić koja mu je podarila troje dece. Iako je, poput mnogih muškaraca, priželjkivao da postane otac sinova, sudbina mu je priredila iznenađenje u vidu tri mezimice, a tek kasnije je dobio i sina.

Ćerke Nenada Jezdića lepo su vaspitane mlade dame, koje su iz poštovanja prema ocu i njegovoj želji da se vrati dedovini, zasadi šljive i pravi rakiju, pristale da se zajedno sa njim presele na seosko gazdinstvo kraj Valjeva, ipak danas njihov put je nešto drugačiji. Sve tri, navodno su odlučile da školovanje nastave u inostranstvu zbog čega je Jezda ponosan, a pomalo i zabrinut.

Njegova briga fokusirana nije na same mezimice, jer ih je izveo na pravi put, utkao im prave vrednosti i moralne kodekse, već na društvo u kom one odrastaju, a kojim, po njegovom mišljenju, i dalje vladaju muškarci, te on sa žalošću tvrdi da su žene još uvek, uprkos naporima diskriminisana bića.

- Pošto sam rano stupio u brak i dobio decu promišljao sam često o tome zašto mi je gospod dao tri ćerke. Možda je baš sad ovo taj razlog i ta poenta, da odavde jasno i glasno posvedočim da žene u našem društvu jesu diskriminisana bića. To je jezivo i strašno. Kada bismo mi imali odnos, pogotovo muškarci prema ženama kakav bi trebalo da bude, pravi domaćinski odnos, sve bi bilo bolje, jer žene su te koje produžavaju ovaj svet i ovaj narod. Žene i ovom svetu i ovom narodu daju i naučnike i domaćine i savesne ljude, ljude koji čine dobro društvu, isto tako žene daju žene. Žene produžavaju i stvaraju ovaj svet - istakao je Jezdić.

Ćerke Nenada Jezdića zasigurno su ponosne na svog oca, koji se javno drži ovakvih stavova, a pretpostavljamo i da je privatno, nežni i požrtvovani tata za primer.

1 / 5 Foto: Printscreen/youtube/Blic

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.