LEKAR JOJ SLAO UZNEMIRUJUĆE PORUKE: Kad joj je URADIO OVO, uništio je! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/jakreid

strašno!

LEKAR JOJ SLAO UZNEMIRUJUĆE PORUKE: Kad joj je URADIO OVO, uništio je! (VIDEO)

Devojka je podeleli snimak o tome kako njen turski lekar reaguje na njene zube..

Objavljeno:

Džek Rid, koja na društvenim mrežama broji oko 70.000 pratilaca, objavila je nedavno video na TikToku, zbog svog zubara i njegove reakcije na njene nove bele krunice.

Devojka je platila oko 3.500 funti za zube, smeštaj kao i let za Tursku.

Ona je naime javno podelila upozorenje koje je dobila od strane svog zubara.

Tiktokerka je na snimku prikayala kako joj stomatolog objašnjava: "Samo ću ovo da ti kažem, znam da možda ne želiš da čuješ ali uklonjeno ti je mnogo tkiva, zbog čega može da dođe do ogromnih problema."

Ridova je kasnije dodala da je htela da dodadno postavi implante, zbog čega joj je zubar odgovarao sa takvim savetima.

Neki korisnici su tvrdili da je devojka vrlo slatka, dok su drugi ubeđeni da nema mozga ni malo, zbog čega je obavila proceduru, a treći su pak zadržali mišljenje da je vrlo blesavo postupila.

"Radila sam na stomatološkom odeljenju preko 12 godina, upravo baveći se krunicama, a to su u inostranstvu najgore stvari koje možeš da uradiš!" dodala je jedna korisnica u komentaru ispod videa.

Rid ima preko 70.000 pratilaca na TikToku, a sada je izjavila da je na ove fasete dobila garanciju u slučaju kvara i oštećenja, a ako se pravilno brinete mogu da traju 15-25 godina!

@jakreid Reply to @katyandbrie here is the before pic of my teeth.. as i said i had veneers on my front tops due to previous root canal. The bottom were really crooked. #turkeyteeth #teethbeforeandafter ♬ telephone electrolightz remix - JP ?

"Dobila je krunice a na fasete. A problem je u tome što će ova mlada devojka koja sada ima 19 godina maksimalno, morati da ih menja sve češće tokom svog života, i da joj nisu bile potrebne. Ne samo da će joj biti finansijski teret, već i biološki,jer se zub ne može svaki put pripremiti za isti proces ponovo. Dakle ova mlada dama je uništila je zube do kraja života i imaće verovatno veštačke proteze do svoje 40. godine." - ispravio ju je stomatolog u videu koji je bio komentar na njen.

(Espreso/Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.