MAJKA TROJE DECE ŠOKIRALA TIKTOKERE: Otkrila CIFRU i ponosi se njom, od neverice im popadale vilice! (VIDEO)
Sue, Foto: Printscreen/TikTok/sueover50

šok

MAJKA TROJE DECE ŠOKIRALA TIKTOKERE: Otkrila CIFRU i ponosi se njom, od neverice im popadale vilice! (VIDEO)

Iako je većina napisala da je sigurno u kasnim 20-ima ili ranim 30-ima, Sue je na kraju otkrila da ima 56 godina. Njen je video od tad pogledalo više od 547.000 korisnika a, kako prenosi The Sun, mnogi su bili šokirani

Objavljeno:

Mama troje dece šokirala je korisnike društvenih mreža nakon što je otkrila svoje prave godine. Naime mladolika je Amerikanka pod imenom @SusieQ na TikToku objavila video u kojem od pratitelja traži da pogode njene godine.

Iako je većina napisala da je sigurno u kasnim 20-ima ili ranim 30-ima, Sue je na kraju otkrila da ima 56 godina. Njen je video od tad pogledalo više od 547.000 korisnika a, kako prenosi The Sun, mnogi su bili šokirani.

U drugom videu Sue deli fotografiju na kojoj je bez imalo šminke, a koža joj izgleda besprekorno, pa objašnjava: "Bez šminke, 56 godina i samouverena. Bez šminke, bez filtera, bez umetnog svetla, bez trepavica i maskare. Bez otmene haljine i bez otmene pozadine. Samopouzdanje je kad se ne našminkaš, a osećaš se dobro!"

Njen je video brzo postao viralan, a mnogi su joj korisnici hvalili mladoliki izgled. “Izgledaš sjajno!”, komentarisala je jedna žena, dok je druga dodala: "Wow prekrasna si! Mislila sam da si u 20-ima, a ne u 50-ima!”

(Espreso/VL)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.