OSTAVIO JE DEČKO NA BRUTALAN NAČIN, PA MU SE OSVETILA DUŠMANSKI: Ovo je KOŠMAR svakog bivšeg! (VIDEO)
Dani, Foto: Printscreen/TikTok

carica

OSTAVIO JE DEČKO NA BRUTALAN NAČIN, PA MU SE OSVETILA DUŠMANSKI: Ovo je KOŠMAR svakog bivšeg! (VIDEO)

Dani Dragun je dokazala da nas ništa ne pokreće kao želja da se osvetimo dečaku koji nas je ostavio

Objavljeno:

TikTokerka je zaista bila gojazna u 2019. Nakon bolnog raskida, odlučila je da okrene novi list. Uradila je to jer je želela da njen bivši dečko zažali što je raskinuo sa njom. Dani je uspela da izgubi preko 40 kg. Sada je zbunjujuće slična jednoj od sestara Kardašijan!

Njen dečko je za nju bio ceo svet. Verovala je da i on nju voli. Međutim, ubrzo se ispostavilo da se muškarac samo igrao njenim osećanjima. Dani je ostavljena na izuzetno surov način. Zbog toga se još više osećala manje samopouzdanom.

Dani se godinama bori sa viškom kilograma. TikTokerka nije priznala koliko je bila teška u najkritičnijem trenutku. Međutim, početkom 2020. godine odlučila je da je vreme da uradi nešto po tom pitanju. Svoju borbu protiv gojaznosti pokazala je na internetu. Svako je mogao da prati njenu promenu na društvenim mrežama.

Izgubila je 43 kg da bi se osvetila bivšem dečku

Dani Dragun nije krila da je smršala uglavnom da bi povredila bivšeg partnera. Želela je da postigne savršenu figuru kako bi on požalio što nije želeo da bude sa njom kada je bila gojazna. Njena transformacija je trajala 18 meseci. Posle tog vremena, Dani je svima predstavila svoje potpuno drugačije lice!

Influenserka je njenu novu figuru nazvala "telom osvete". Ponosno je objavila na internetu da je uspela da smrša 43 kg od januara 2020. Ova spektakularna transformacija takođe ju je podstakla da potpuno promeni stil oblačenja. Sada Dani u svojoj kolekciji ima skoro istu odeću koju ponosno nosi preko transformisanog tela. Neki korisnici interneta čak tvrde da je Kortni Kardašijan.

Uprkos velikom uspehu, Dani je priznala da ponekad ima dane kada nije sasvim zadovoljna svojim izgledom. To je zato što još uvek nije u potpunosti smanjila opuštenu kožu koja je ostala nakon gubitka kilograma. Međutim, Dani daje sve od sebe da se izbori sa ovim problemom. Tiktokerka nije želela da koristi operaciju za uklanjanje ove kože. Više voli da sama radi na tome.

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.