GODINU DANA JELA VIŠE NEGO INAČE I SMRŠALA: Kada je pokazala kakvo TELO ima, mnogi su izgubili KOMPAS (FOTO)
Devojka, Foto: Instagram Printscreen

AU!

GODINU DANA JELA VIŠE NEGO INAČE I SMRŠALA: Kada je pokazala kakvo TELO ima, mnogi su izgubili KOMPAS (FOTO)

Slika tela je nešto o čemu se posebno govori poslednjih godina, budući da se izuzetno obraća pažnja na način o kom vodimo računa o svom telu i kako dolazimo do željenih rezultata.

Objavljeno:

Iako mnogi do željene linije dolaze uz pomoć raznih dijeta, koje ne samo da su iscrpljujuće, već i često nezdrave, jedna poznata fitnes instruktorka je rešila da sruši sve predrasude i pokaže da je moguće imati savršen izgled bez gladovanja.

Loren Vud prati preko 60 hiljada ljudi, a na svom profilu deli savete kako da na ispravan način ostvarite svoje ciljeve.

Ona je fitnes trener, a ono što je razlikuje od drugih je činjenica da na sasvim drugačiji način prikazuje svojim pratiocima kako da dođu do željenog izgleda.

Naime, odlučila je da godinu dana jede sasvim normalno, čak i više nego što je inače jela, kako bi dokazala da nema potrebe za odricanjem od svoje omiljene hrane zarad vitkog stasa.

Objasnila je da je do 2021. godine unosila samo 1.200 kalorija, a onda je taj unos duplirala.

"Možete da postignete svoje ciljeve, bez gladovanja, bez izbacivanja ugljenih hidrata i bez preteranih kardio treninga! Radi se o pronalaženju ravnoteže, stvaranju novog načina života za sebe, ali ne i potpunoj promeni svog života. Fitnes ne bi trebalo da bude vaš glavni prioritet, već nešto sa strane što će vam mnogo pomoći", napisala je Loren.

Na ovaj način je dokazala da veći unos kalorija nije značajno uticao na njen izgled, a samim tim je skrenula pažnju da je ključ u dobro izbalansiranom obroku.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.