"PUŠIM JE KAD DECA ODU NA SPAVANJE": Majka ZAREPASTILA javnost, radi to SVAKODNEVNO (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

šok

"PUŠIM JE KAD DECA ODU NA SPAVANJE": Majka ZAREPASTILA javnost, radi to SVAKODNEVNO (FOTO)

Majka šokirala javnost svojim životnim stilom, izazvala oprečne reakcije!

Objavljeno:

Nikol je majka dva dečaka i na Instagram profilu otvoreno promoviše korišćenje marihuane u svrhu opuštanja. Amerikanka koja živi sa sinovima i mužem na Floridi, šokirala je javnost otvorenim promovisanjem ove svoje dnevne rutine.

- Kada neko otvoreno promoviše da majke treba da piju vino, ali smatra sramotnim korišćenje kanabisa - napisala je nedavno u opisu storija.

Nikol smatra da to kako provodi vreme nakon što deca odu na spavanje jeste njena lična stvar.

- Ukoliko ti prija alkohol onda pija, ali nemoj mene kriviti jer sam se vratila na osnovne stvari - poručila je Nikol, kao i da nema dovoljno majki koje promovišu na mrežama korišćenje kanabisa.

- Dovoljno smo već osuđivane zbog postupaka koje pravimo kao majke, nemojte nas osuđivati zbog nečega što je legalizovano u polovini naše države - poručila je Nikol.

Jedna majka pružila joj je podršku.

- Radije bih bila u društvu nekoga ko je naduvan, da se malo smejemo, nego nekoga ko je pijan i agresivan - poručila je, iako je bilo i onih koji ovo nisu mogli da podrže smatrajući da koliko god je roditeljstvo izazovno i teško u nekim situacijama, nije razlog da se koristi kanabis, posebno ne ukoliko su deca u blizini.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.