STRAVIČAN SNIMAK! Oluja bacala RADNIKE sa skele u SMRT, čuje se URLANJE I VRISKA (UZNEMIRUJUĆE)
Foto: Printscreen/Tviter

JEZIVO

STRAVIČAN SNIMAK! Oluja bacala RADNIKE sa skele u SMRT, čuje se URLANJE I VRISKA (UZNEMIRUJUĆE)

Tragedija se dogodila u Iranu kada je jak vetar počeo da rastura i okreće platformu na kojoj su bili građevinci

Objavljeno:

Užasan snimak pogibije dvojice građevinskih radnika u Iranu pojavio se u utorak na društvenim mrežama.

Njih je uhvatila snažna peščana oluja dok su radili na skeli koja je visila sa krova jedne višespratnice u gradu Urmija u provinciji Zapadni Azerbejdžan.

U početku se vidi kako vetar okreće slabo obezbeđenu platformu velikom brzinom, dok ona udara u fasadu. Dvojica građevinaca jedva uspevaju da se drže dok se kidaju komadi skele. Jedan od njih više nije mogao da se drži i pao je sa velike visine na tlo.

Drugi radnik se držao još nekoliko sekundi, a zatim se takođe strmoglavio na zemlju, a tom trenutku se začuo jeziv vrisak čoveka koji je snimao tragediju.

Lokalni zvaničnici su rekli da su jednog od radnika našli mrtvog na zemlji. Uspeli su da reanimiraju njegovog kolegu i hitno ga prebace u bolnicu, ali je on kasnije podlegao povredama.

Portparol Centra za hitnu medicinsku pomoć Zapadnog Azerbejdžana Baker Bahrami, potvrdio je tragičan ishod nesreće.

– Dvojica građevinskih radnika koji su radili na velikoj visini izgubili su život nakon pada tokom jakog nevremena Nakon što je na lice mesta stigla Hitna pomoć, naišli smo na beživotno telo jednog od radnika, a druga osoba je reanimirana nakon napora lekara Hitne pomoći. Prebačen je u medicinski centar, ali je preminuo u bolnici – kazao je Bahrami lokalnim medijima, prenosi San.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.