DEDU BRUTALNO IZVREĐALI I PSOVALI KAO KOČIJAŠI U RESTORANU, DOŽIVEO ŠOK: Ovo je razlog (FOTO)
Deda Albert, Foto: Printscreen

ŠTA BI VI REKLI

DEDU BRUTALNO IZVREĐALI I PSOVALI KAO KOČIJAŠI U RESTORANU, DOŽIVEO ŠOK: Ovo je razlog (FOTO)

Kada smo u društvu svojih baka i deda, većina nas voli da se što lepše ponaša i da držimo jezik za zubima.

Objavljeno: 12:39h

Ovi unuci odlučili su da se našale sa svojim skromnim dedom Albertom kada su ga odveli u restoran gde se osoblje namerno grubo ponašalo – i on je ostao zbunjen.

Pod idejomda odvedu 82-godišnjeg ALberta na rođendanski ručak, unuci mu nisu spomenuli činjenicu da su otišli u Karen's Diner u Šefildu, takođe poznat kao najgrublji restoran u Britaniji. I, sjajna usluga za korisnike nije njihova specijalnost, to je sigurno. Unuka, Ellie Coleman, uhvatila je trenutak kada su starog momka odveli u ovaj restoran – i to je sada postalo viralno na TikTok-u. U snimku koji je sakupio neverovatnih četiri miliona pregleda, deda je seo za sto dok ga je osoblje koje nema dlake na jeziku, vređalo.

deda
foto: Printscreen

Dok je penzioner žvakao svoju hranu, iznenada mu je rečeno da „prvo proguta“. Kasnije mu je drugi konobar naredio da „jebeno pojede to“ a onda mu rekao da „odjebe“.

Deka je izgledao kao da se zaglavio u problem i spustio glavu, ali nevaspitana usluga tu nije prestala, zaposleni su počeli da pevaju „srećan rođendan, ali odjebi matori“. Unuka Eli je u komentarima podelila da su se na kraju svi mnogo smejali.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.