TVRDI DA MU JE SA NJOM SE*S NAJBRUTALNIJI IKAD: Pojavio se SNIMAK kako joj OVO RADI (VIDEO)
Foto: Printscreen

KO BI REKAO

TVRDI DA MU JE SA NJOM SE*S NAJBRUTALNIJI IKAD: Pojavio se SNIMAK kako joj OVO RADI (VIDEO)

Evo kako njih dvoje funkcionišu

Objavljeno:

Mnogo puta smo čuli da ljubav ne bira za godine. U traženju srodne duše, često isključujemo mozak i prepuštamo se srcu. To je slučaj i sa 36- godišnjim Muhamedom Ahmedom Ibrahimom, koji je svoju ljubav pronašao preko Fejsbuka.

Ništa tu ne bi bilo toliko čudno, da njegova sadašnja supruga nije starija od njega 46 godina. Iako se mnogi zdražavaju, jer je Iris Džons ušla u devetu deceniju, komentari na račun njihove ljubavi ih ne dotiču previše.

Venčali su se pre tri godine, a kako je Iris ispričala tokom gostovanja u jednoj emisiji, nakon razdvojenos ti od četiri nedelje, shvatili su koliko je njihova ljubav zapravo jaka.

Početak ljubavi

Njih dvoje su se upoznali preko Fejbuka, a kratko prijateljstvo, veoma brzo se pretvorilo u ozbiljnu ljubav. Iris je tada poželela i lično da vidi svog izabranika, pa je otputovala u Egipat. Nakon štp se Muhamedov otac razboleo, mladić je bio primoran da bude u Kairu, pa je razdvojenost pokazala da se zaista radi o iskrenoj i pravoj ljubavi.

Iskreno i otvoreno je pričala i o prvoj bračnoj noći. Iako Iris ima 82 godine, osećala se kao tinejdžerka.

– Niko sa mnom nije bio poslednjih 35 godna. Osećala sam se kao da sam ponovno devica. Sledeći dan je bio jako težak – rekla je ova bakica koja je kroz osmeh pričala, kako je narednih dana imala upalu mišića.

Deca su se protivila vezi i braku Ćerke od Iris, obe su žene u zrelim pedesetim godinama, pa im je bilo veoma neshvatljivo i teško da shvate, da njihova majka od 82 godine, može da bude u ljubavi sa mladićem koji ima svega 36. Prvo su mislili da se Muhamed oženio sa njom zbog novca, ali su kasnije shvatili da nije to tako i konačno su ga prihvatile.

Oni često svoju ljubav javno dele po društvenim mrežama, a sada se pojavio snimak i na kome joj Muhamed češlja sedu kosu:

– Šta radiš? Snimaš video? – pitao je Mohamed i dodaje: – Irisina kosa je fantastična. Vrlo dobra kosa. Ona je čista žena. „A kad Iris kaže „duga je, zar ne“, Mohamed odgovara: „Duga kao moja, ali moja kosa je u neredu.“

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.