ZBOG NJE JE OSTAVIO ŽENU I 2 DECE POSLE 2 DECENIJE BRAKA: Kada vidite kako izgleda GOLA, biće vam jasnije (FOTO)
Džesika Ledon, Foto: Profimedia

au

ZBOG NJE JE OSTAVIO ŽENU I 2 DECE POSLE 2 DECENIJE BRAKA: Kada vidite kako izgleda GOLA, biće vam jasnije (FOTO)

Čuveni Francuz ne skriva koliko je ludo zaljubljen u svoju mlađanu izabranicu, a i on sam pored nje izgleda kao mladić, iako gazi već šestu deceniju. Paparaci ih često uhvate zajedno i svaki put su sve zaljubljeniji

Objavljeno: 09:23h

Jedan od najpoznatijih svetskih di-džejeva Dejvid Geta (55) već godinama je u vezi sa 25 godina mlađom Džesikom Ledon (30) koja nas svojom zanosnom figurom uvek iznova oduševi.

Džesika Ledon (30), poznatija kao devojka slavnog di-džeja Dejvida Gete, uslikana je na plaži u Majamiju, ovoga puta bez svog dragog. U malenom crnom bikiniju pokazala je svu raskoš svojih oblina i opet oduševila izgledom.

Čuveni Francuz ne skriva koliko je ludo zaljubljen u svoju mlađanu izabranicu, a i on sam pored nje izgleda kao mladić, iako gazi već šestu deceniju. Paparaci ih često uhvate zajedno i svaki put su sve zaljubljeniji.

A verujemo da nije bilo teško zaljubiti se u ovu 30-godišnjakinju kubanskog porekla - prelepa je i veoma zgodna - krase je bujne obline, ogromne grudi, isklesani trbušnjaci, obla zadnjica! Zaista izgleda tip-top.

1 / 4 Foto: Profimedia

Podsetimo, Geta je pre Džesike bio u 22 godine dugom braku sa Keti Lob, sa kojom ima i dvoje dece. Par se razveo 2014, a već par meseci kasnije javnost je saznala za njega i ovu atraktivnu Kubanku, za koju su mnogi spekulisali i da je razlog razvoda, ali to nikada nije potvrđeno.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.