MONIKA TVRDI DA ZBOG TOGA ŠTO RADI 5 PUTA DNEVNO, MUŠKARCI PADAJU KAO POKOŠENI: Spremna je i da im plati za OVO
Foto: Printscreen/Instagram/_swedishbella_

vruće!

MONIKA TVRDI DA ZBOG TOGA ŠTO RADI 5 PUTA DNEVNO, MUŠKARCI PADAJU KAO POKOŠENI: Spremna je i da im plati za OVO

Iako Poljakinja, koja ima 318 hiljada pratilaca na Instagramu, smatra da je pažnja laskava, dosta joj je ometanja tokom vežbanja. Planira da unajmi telohranitelja koji će stajati uz nju dok trenira!

Objavljeno:

Monika Huldut (37) iza Arizone u SAD-u kaže da ide u teretanu najmanje pet puta dnevno, a da joj se tokom vežbanja muškarci stalno udvaraju. Manekenka koja kaže da je 'tako zgodna' da joj se muškarci ne prestaju udvarati u teretani, sada razmišlja o telohranitelju.

Iako Poljakinja, koja ima 318 hiljada pratilaca na Instagramu, smatra da je pažnja laskava ali joj je dosta ometanja tokom vežbanja. Teretana je takođe njen siguran prostor jer je u prošlosti doživela seksualno uznemiravanje, a ta vrsta pažnje joj stvara neprijatnost.

Sada Monika planira da unajmi telohranitelja koji će stajati uz nju dok trenira, kako bi napokon imala mir.

- Vežbanje i treninzi u teretani su mi jako važni ne samo zbog fizičkog zdravlja, već i zbog mentalnog- rekla je. Svaki put kad je tamo, njoj se barem jedan muškarac udvara, a vežba barem pet puta dnevno, dodaje.

- To je počelo da me nervira - kaže.

- Jednom sam nešto tražila na telefonu i prišao mi je stariji muškarac i rekao: 'Prestani da mi šalješ poruke, nisam poneo telefon'. Odgovorila sam da mu ne šaljem poruke, a on me onda pitao da li želim to - ispričala je za Daily Star.

- Dobro se osećam kad znam da me smatraju privlačnom jer tokom odrastanja nisam baš imala samopouzdanja. Ali većinu vremena samo želim da me se ostavi na miru, da uđem u teretanu, odradim svoj trening i fotkanje i odem kući- rekla je.

- Spremna sam da platim i 3000 dolara mesečno nekome ko će dobro odraditi posao i uplašiti takve muškarce - objasnila je i dodala da sve što potencijalni telohranitelj mora da uradi za taj novac je da dođe sa njom u teretanu i bude tamo dok ona odradi treninig i snimi nekoliko fotografija.

Neželjena pažnja u teretani podseća manekenku na nekoliko strašnih susreta koji su umalo završili kobno po nju.

- Uhodio me muškarac koji je nekako došao do mog broja. Slao mi je poruke pretvarajući se da je netko drugi, poput žene koja mi je radila trepavice, fotografa, pa čak i doktora - ispričala je.

- Bilo je super jezivo i morala sam da blokiram sve brojeve sa kojih mi je slao poruke - dodaje.

Drugom prilikom, muškarac ju je pokušao da me zgrabi za noge dok je trčala na železničkoj stanici.

- Pokušao je da me odvede u uličicu. Na sreću ljudi su došli i on je pobegao, ali bilo je tako strašno - rekla je i dodala da se svaki put naježi kad pomisli na to što se moglo dogoditi.

Ali, nažalost za sve fanove, Monika je samoproglašena 'tradicionalna supruga' koja je srećno udata za svog supruga Džona.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.