DEVOJKA U VIDEU OTKRILA SVOJU DNEVNU RUTINU: Od ovoga joj je glatka, svi gledaju u NJU, ne trepću! (VIDEO)
Džordin, Foto: Printscreen/TikTok/8jordyn_wood

trik

DEVOJKA U VIDEU OTKRILA SVOJU DNEVNU RUTINU: Od ovoga joj je glatka, svi gledaju u NJU, ne trepću! (VIDEO)

Trik joj je pokazala njena kozmetičarka i od tada to radi stalno, a kaže da joj koža nikada nije bila bolja

Objavljeno:

Većina ljudi za lice koristi dnevne i noćne kreme, ulja, serume i maske, no jedna je žena na Tik Toku podelila svoju neobičnu rutinu nege koja uključuje - brijanje kože lica svaki dan. Kako piše The Sun, u videu je ispričala koje su prednosti brijanja lica, a pokazuje i kako tačno koristi brijač.

- Ovaj trik naučila sam od svoje kozmetičarke i radim ga već pet godina. Brijanje lica eliminiše mrtvi sloj kože i te sitne, svetle dlačice koje svi imamo na licu.

Takođe, omogućuje proizvodima za kožu da prodru dublje, koža je svežija, a šminka izgleda puno bolje - objasnila je u videu. Zatim je demonstrirala način na koji ona to radi, počevši s tim da je na potpuno suvo lice nanela nežan proizvod za njegu lica.

Uzela je vrlo malo proizvoda i nanela ga na sva područja koja je planirala brijati. Nakon toga je navlažila brijač i počela brijati obraze u smeru prema dole. Upozorila je i da treba biti oprezan ako imate akne, te da po njima ne bi trebalo prelaziti . Kada je završila s brijanjem obraza, krenula je na čelo koje je takođe brijala prema dole. Na kraju je samo isprala lice i dovršila svoju rutinu nanoseći kremu.

- Želim razjasniti da vam se dlake neće vratiti gušće i tamnije, osim ako ih niste imali i pre brijanja. Ako ste pak imali sitne, mekane dlačice, vratiće se iste takve, tako da se za to ne morate brinuti! - zaključila je na kraju videa.

(Espreso/VL)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.