UPRAVO SE ODIGRAO HOROR, IZREŠETAN JE POZNATI PEVAČ: Umro je na LICU MESTA, UŽAS
Foto: Printscreen/Youtube/Avaz TV

TRAGDIJA!

UPRAVO SE ODIGRAO HOROR, IZREŠETAN JE POZNATI PEVAČ: Umro je na LICU MESTA, UŽAS

Premlad nas je napustio!

Objavljeno: 09:14h

Nove teške vesti.

Krvavo je likvidarana poznata faca.

Mediji prenose stravičnu stvar...

Smrt, Sveće, sveće
foto: Profimedia

Nažalost, kako saopštavaju strani mediji poznati reper i pevač je preminuo u svojoj 35 godini.

Prema izveštaju se navodi da je reper koji se zvao "TroubleDTE" upucan u svojim kolima, nakon čega je od bolova preminuo na licu mesta.

Rođen je 4. studenog 1987. u Atlanti, Georgia. Počeo je repovati s 14 godina.

2011. Complex je uključio Trouble na svoj popis "15 novih repera na koje treba paziti" Godine 2013. takođe je uvršten na popis XXL magazina "15 Atlanta Rappers You Should Know"

Godine 2015. Trouble se pojavio na albumu Lupe Fiasco Tetsuo & Youth, zajedno s Glasses Maloneom, Trae tha Truth, Billyjem Blueom, Bukom i Fam-Layem u pesmi "Chopper".

Godine 2016., Trouble se pojavio na singlu repera YFN Luccija "Key to the Streets", koji je dostigao 70. mesto na Billboard Hot 100.

U martu 2016., Trouble i kolega s etikete Veli Sosa snimili su muzički spot u Severnoj Karolini pod nazivom "Straight Out" iz njegovog mixtapea Skoobzilla iz 2016. i "Like A" u kojem je bio ReeseDaGreat, koji je takođe potpisao ugovor s DTE-om. Videozapise je snimio režoser LookImHD, a gost je glumio Big Bank Black čiji je isečak kasnije objavljen na Instagramu.

Godine 2017. Trouble je potpisao ugovor sa izdavačkom kućom Mike Will Made It, Ear Drummer Records i Interscope Records.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.