LIDIJA PONOVO PROVOCIRA NAKON SKANDALA: Bukvalno nikad nismo VIDELI KRAĆU, OVO JE ZA INFARKT (FOTO)
Foto: Instagram/Prinstcreen

au, nije za slabo srce!

LIDIJA PONOVO PROVOCIRA NAKON SKANDALA: Bukvalno nikad nismo VIDELI KRAĆU, OVO JE ZA INFARKT (FOTO)

Lidija Bačić je ponovno pokazala da je ne vređaju ničije reči, jer je ovaj put na Instagramu objavila novu provokativnu fotku u miniću i to nedavno nakon skandala u Sarajevu

Objavljeno:

Pevačica Lidija Bačić nedavno se našla na meti kritika zbog mini haljine u kojoj je zapevala u Sarajevu, tačnije ispred katedrale Srca Isusova. Nakon što su njen nastup mnogi osudili, uključujući i lokalne vlasti, Liki je na Instagramu ponovno objavila fotku iz Sarajeva, i to u miniću.

Ne daj se"

"Snimanje spota", napisala je pevačica u opisu seksi fotografije, a mnogi su odmah prionuli u sekciju komentara kako bi pisali zadivljujuće komplimente svojoj omiljenoj pevačici.

"Suvišno je tu bilo šta drugo da se kaže", "Ne daj se rođako", "Fantastična Liki", neki su od komentara.

1 / 4 Foto: Printscreen

"Grafiti po gradu: Liki, volimo te, uočeni su na području opštine Novo Sarajevo", napisao joj je jedan korisnik na Instagramu.

Podsetimo, nedavno je izbio mini skandal zbog nastupa i promocije nove pesme Lidije Bačić i Fatmira Sulejmanija, ovaj par je pevao ispred tamošnje katedrale Srca Isusova.

Naime, nastup nije bio problematičan zbog pesme, ali su mnogi za Lidijin nastup u mini haljini rekli da je neprimeren za spomenutu lokaciju.

"Ne priliči ovom mestu nikako", "Haljina ipak neprikladna za to mesto", "Sramota", "Drugi put nam dođi u još kraćoj i užoj haljini", "Drugi put nam u kupaćem dođi, molim te", poručili su joj mnogi putem društvenih mreža, a onda se oglasilo i Gradsko veće Sarajeva koje je osudilo njeno izdanje pa su se izvinili građanima.

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.