HRVATICA SE "GOLA" SPRDALA SA CRKVOM, ONO ŠTO JOJ JE ISPALO, IZAZVALO SKANDAL: "Degutantno i odvratno" (FOTO)
Lidija Bačić, Foto: Printscreen

kako komentarišete ovo?

HRVATICA SE "GOLA" SPRDALA SA CRKVOM, ONO ŠTO JOJ JE ISPALO, IZAZVALO SKANDAL: "Degutantno i odvratno" (FOTO)

Lidija Bačić nastupala u Sarajevu ispred crkve, a sve je poglede ukrala ultrakratka haljina u kojoj je pevačica izvodila seksi pokrete

Objavljeno: 13:04h

Pevačica Lidija Bačić (36) i bosanskohercegovački pevač Fatmir Sulejmani u četvrtak su ispred Katedrale Srca Isusova u Sarajevu otpevali zajedničku pesmu "Sjaj". Međutim, mnogi su gledali Lille kako se kreće u minihaljini, a retki su bili oni koji su se ipak fokusirali na pesmu.

Osudili Lidijino izdanje ispred crkve

Pevačica je nastupila u već klasičnom atraktivnom izdanju. Lille je obukla usku haljinu koja je istaknula sve njene atribute. Osim dugih nogu, Lille je pokazala i bujni dekolte.

Nakon nastupa odmah su krenuli komentari na društvenim mrežama kako nije prikladno obučena s obzirom na lokaciju gde nastupa.

1 / 2 Foto: Printscreen

"Haljina ipak neprikladna za to mesto", "Sramota", "Prestrašno, sramota", "Žalosno, jadno i degutantno. Ne priliči mestu nikako", samo su neki od komentara na mrežama.

Uz to sve, i Gradski odbor Sarajeva oštro je osudilo nastup Lidije Bačić. "Katedrala Srca Isusova jedan je od nacionalnih spomenika Bosne i Hercegovine, gradskih simbola i stub duhovnog života katoličkog stanovništva u Sarajevu. Ona govori o kulturi mesta u kojem se nalazi i vekovima je posećuju ljudi iz svih krajeva sveta i svih religija", istaknuto je u saopštenju, prenosi Klix.ba.

"Klubovi odbornika Naroda i pravde, SDP BiH i Naše stranke u Gradskom odboru smatraju da je neprimereno našu kulturnu baštinu koristiti kao pozadinu za estradne potrebe. Dostojanstvo jednog naroda čuva se i zaštitom integriteta njegovih spomenika. Oštro osuđujemo i pozivamo nadležne organe da pravovremeno reaguju i u skladu sa zakonom, opomenu i sankcioniše učesnike", poručili su.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.