HRVATICA "BACILA" GRUDI NA STO, I POKAZALA DA NEMA OBDARENIJE: Onesvestićete se od ovakvog prizora (FOTO)
Ivana Knol, Foto: Printscreen/Instagram

infarkt u najavi

HRVATICA "BACILA" GRUDI NA STO, I POKAZALA DA NEMA OBDARENIJE: Onesvestićete se od ovakvog prizora (FOTO)

Iako je sedela za stolom i fotkala se uz pun tanjir, Ivana je uspela zadiviti svoje obožavatelje seksi bež haljinom koja više otkriva nego pokriva

Objavljeno:

Ivana Knoll na Instagramu je objavila fotografiju iz jednog restorana u Veneciji, no hrana je pala u drugi plan zbog njene haljine.

Influenserka vana Knoll stvarno zna za što živi, ovaj je put uživala u Veneciji, a zbog Instagram fotke koju je objavila uživali su i njeni pratioci. Atraktivna crnka zapanjila je izdanjem koje je u prvi plan ipak stavilo njene bujne grudi i vitko telo, iako je samo sedela.

Iako je sedela za stolom i fotkala se uz pun tanjir, Ivana je uspela zadiviti svoje obožavatelje seksi bež haljinom koja više otkriva nego pokriva.

"Vruće izdanje", "Seks bomba", "Odlično si ispala", "Super ti stoji haljina, trebala si niže fotkati", samo su neki od komentara.

1 / 9 Foto: Printscreen/Instagram

Sudeći po Instagram storyjima, Ivana se u Veneciji družila s prijateljicom Sarom Lizatović, s kojom je pre nekoliko meseci pozirala na plaži i pokrenula niz pitanja o misterioznoj prijateljici.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.