UMRO POZNATI KRIMINALAC, UPRAVO JE JAVLJENO: Harao je 90-ih, BIO JE SUROV!
Foto: Profimedia

javljeno

UMRO POZNATI KRIMINALAC, UPRAVO JE JAVLJENO: Harao je 90-ih, BIO JE SUROV!

"Vrlo smo ožalošćeni zbog dojave da je sinoć preminuo naš dugogodišnji prijatel"

Objavljeno: 19:45h

Upravo je javljeno da je bivši vođa jednog od najjačih kartela, i veliki rival Pabla Eskobara preminuo u svojoj 83. godini u svojoj zatvorskoj ćeliji u Severnoj Karolini, gde je od 2006. godine služio svoju 30-godišnju kaznu!

Bivši kolumbijski vođa kartela Gilberto Rodrigez Orehuela je preminuo u utorak uveče u svojoj 83. godini, a ove vesti je potvrdio njegov advokat David Markus, koji nije iznosio više detalja.

Služio je 30-godišnju zatvorsku kaznu u SAD zbog trgovne drogom 2006. godine.

"Vrlo smo ožalošćeni zbog dojave da je sinoć preminuo naš dugogodišnji prijatelj. Naše misli i molistve su sa njegovom porodicom u ovom trenutku" izjavio je Markus Efeu.

Gilberto Rodriguez Orejuela
foto: Profimedia

U aprilu 2020, Markus je izjavio da je Rodrigez Orehuela, zbog svojih hroničnih problema sa zdravljem bio u velikoj opasnosti od smrti još na početku pandemije.

Gilberto Rodrigez Orehuela vodio je zajedno sa svojim bratom Migelom jedan od najmoćnijih kartela po imenu "Kali", koji je preuzeo kontrolu čak nad četiri petine tržišta kokaina u SAD.

A najviše su bili aktivni u toku pada njegovog rivala Medelinskog kartela, kada je njegov najveći neprijatelj Pablo Eskobar umro, krajem 1993. godine!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.