OTIŠAO JE NA PIĆE SA DRUGARICOM, A ONDA JOJ U TAKSIJU URADIO OVO: Ne pamti KADA JE TO DOŽIVEO POSLEDNJI PUT
Odnos, Foto: Profimedia

AKCIJANJE

OTIŠAO JE NA PIĆE SA DRUGARICOM, A ONDA JOJ U TAKSIJU URADIO OVO: Ne pamti KADA JE TO DOŽIVEO POSLEDNJI PUT

Zbog toga se osećao odbačeno, kao da je samo htela da ga iskoristi za dete

Objavljeno:

–Ostao sam toliko isfrustriran jer moja trudna partnerka nije htela da ima seks sa mnom, pa sam se poljubio s drugom ženom u zadnjem delu taksija. Sada se bojim da ću imati punu aferu jer otkako se mala plava crta pojavila na njenom testu na trudnoću, ne zanima je seks – napisao je jedan muškarac za The Sun.

1 / 7 Foto: Profimedia

Do tad su svaki dan imali seks kako bi zatrudnela i nisu mogli da prestanu, pa je ostao u šoku kada ga je odbila nekoliko dana nakon srećne vesti. Zbog toga se osećao odbačeno, kao da je samo htela da ga iskoristi za dete.

Trudnoća
foto: Profimedia

– Prošla su još četiri meseca, a mi smo još uvek u celibatu. Ili nije raspoložena, kaže da je zabrinuta da će povrediti bebu ili se ne ojeća dobro. Znam da ćemo, kad se beba rodi, oboje biti iscrpljeni, pa zamišljam da se ovo događa godinama. Postali smo prijatelji, a ne partneri. Još sam mlad i želim ljubavnicu, a ne cimerku – nastavio je.

I kada je sreo staru prijateljicu s fakulteta, nije mogao da odoli i pozvao je na piće. Do kraja večeri bio je jako pijan i nije mogao da vozii, pa su se dogovorili da dele taksi. Kada je bio kraj vožnje, poljubili su se na zadnjem sedištu.

Seks
foto: Profimedia

– Od tada mi šalje poruke i želi da se ponovo vidimo. Ako to učinimo, znam da ćemo spavati zajedno. Volim svoju partnerku pa moram ovo da rešim što pre, nego što učinim nešto zbog čega požalim – zaključio je.

– Telo vaše partnerke se menja. Vjerojatno će se osjećati umorno i bolesno, što potpuno onemogućuje seks. Ovo je prvi veliki test vaše veze, stoga umesto da se povlačite, usredsredite e se na to da joj pružite podršku. Recite devojci da vam nedostaje intimnost i pitajte je kako se oseća. Ako ste dovoljno bliski da imate seks, trebalo bi da budete dovoljno bliski da razgovarate o tome. Još uvek možete imati seksualni život, iako onaj koji uključuje kompromis – odgovorila mu je Deidre.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.