IMALA JE JAK SE*S SA DEČKOM, ZIDOVI SAMO ŠTO NISU PUKLI: Komšinica im je OSTAVILA BRUTALNU PORUKU, ZANEMELA JE
Odnos, Foto: Profimedia

ŠOKOVI

IMALA JE JAK SE*S SA DEČKOM, ZIDOVI SAMO ŠTO NISU PUKLI: Komšinica im je OSTAVILA BRUTALNU PORUKU, ZANEMELA JE

S dečkom, kaže, živi u stambenom bloku sa još sedam stanova i brzo je primetila da su zidovi neočekivano tanki, budući da je zgrada izgrađena još 60-ih godina

Objavljeno:

Jedna je žena nedavno ispričala kako je odselila od cimera i otišla da živi kod svog novog dečka, te se posebno veselila što će napokon imati priliku za glasan seks i hodanje po stanu bez odeće, no šokirala se kad joj je komšinica poslala poruku u kojoj je moli da 'bude malo tiša'...

S dečkom, kaže, živi u stambenom bloku sa još sedam stanova i brzo je primetila da su zidovi neočekivano tanki, budući da je zgrada izgrađena još 60-ih godina.

1 / 9 Foto: Profimedia

Kad su ona i dečko počeli da imjaju seks, priča, bila je 'glasna i entuzijastična', a par je bio previše zaokupljen da bi primetili da ih se može čuti, no sledećeg su jutra shvatili svoju grešku kad im je pod vrata gurnuta poruka.

Seks
foto: Profimedia

U njoj je stajalo:

"Drage komšije, s obzirom da svi živimo u stambenom bloku čuje se kad smo glasni uveče, kao i u ranim jutarnjim satima. Tako nas je probudilo jako glasno vrištanje, a kako svi imamo različito radno vreme, neki s vrlo ranim početkom, san nam je važan. Hvala."

Nakon što je pročitala pismo, žena je prvo pomislila kako joj je komšinica s obzirom na situaciju bila jako uljudna, a bilo joj je, kaže, neverovatno neugodno.

Seks
foto: Profimedia

- Pretpostavila san da ako mi ne čujemo druge, onda ni oni ne čuju nas ali sada shvatam da se verovatno samo kontrolišu - napisala je i priznala da ne bi ni njoj bilo drago da je čula "vrištanje" iz obližnjeg stana.

- To je tako kad živite blizu drugih; dobijete poruku! Nema veze, super što se toliko veselite glasnom seksu - napisao je neko u komentarima, a prenosi The Sun.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.