PO*NO ZVEZDA IZVELA STRIPTIZ NASRED ULICE: Obnažila GRUDI i tražila od MUŠKARACA OVO (VIDEO 18+)
Prišila Salerno, Foto: Printscreen/Instagram

ŠOKANTAN SNIMAK

PO*NO ZVEZDA IZVELA STRIPTIZ NASRED ULICE: Obnažila GRUDI i tražila od MUŠKARACA OVO (VIDEO 18+)

Prišila je, naravno, bila na tribinama, gde su srećnici u njenoj blizini dobili priliku za selfi sa zvezdom filmova za odrasle (ima ih 33 u biografiji), a potom je ispunila obećanje na ulicama rodnog grada, po kojem je sebi nadenula pseudonim

Objavljeno: 11:13h

Prišila Salerno, porno zvezda i obožavateljka Granate, slavila je s navijačima ostanak Salernitane u Seriji A. I to kako – striptizom na ulici!

Italijanka je obećala poklon u slučaju da se slavni Francuz Frank Riberi, srpski internacionalac Ivan Radovanović i društvo spasu ispadanja. I jesu uspeli, iako su u poslednjem kolu izgubili kod kuće od Udinezea (0:4), opstali su zahvaljujući remiju direktnog konkurenta Kaljarija, kome je na gostovanju Veneciji bila potrebna pobeda (završeno 0:0).

– Svi ste pozvani u ponoć na moj poklon, striptiz posvećen Salernitani, nezaboravan koliko i strast prema ovom klubu i ovom gradu – poručila je 41-godišnja Tina Kaćo, kako glasi njeno pravo ime, uoči meča na stadionu „Areki“.

Prišila je, naravno, bila na tribinama, gde su srećnici u njenoj blizini dobili priliku za selfi sa zvezdom filmova za odrasle (ima ih 33 u biografiji), a potom je ispunila obećanje na ulicama rodnog grada, po kojem je sebi nadenula pseudonim.

– Hajde, momci, svi podignite ruke – uzvikivala je dok je obnaženih grudi oduševljavale prisutne fanove Salernitane.

Video snimak možete pogledati OVDE.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.