MLADA MAMA ZAVRŠILA U BOLNICI ZBOG UŽASNIH BOLOVA: Čim su pogledali DOLE, znali su
Lekar, Foto: Profimedia

iznenađena

MLADA MAMA ZAVRŠILA U BOLNICI ZBOG UŽASNIH BOLOVA: Čim su pogledali DOLE, znali su

Mlada žena je bila u neverici kada je čula vest i zamolila lekare da ponovo provere snimke.

Objavljeno:

Mlada mama Ema Ficsimons došla je u bolnicu "Port Macquarie" u Australiji jer je imala bolove u stomaku, a onda je saznala da je trudna i da joj je vreme za porođaj.

Zapanjena majka dvoje dece otkrila je da je trudna sa svojim drugim detetom sve do nekoliko trenutaka pre nego što se porodila.

Ona je primljena u bolnicu zbog jakih bolova u stomaku, a sledećeg trenutka lekari su joj rekli da se porodila, piše Daily Mail.

Ginekolog, Doktor, Pregled, Žena
foto: Profimedia

Mlada žena je bila u neverici kada je čula vest i zamolila lekare da ponovo provere snimke.

Ema, koja je pre dve godine rodila sina Vilijama, imala je samo nekoliko minuta da se pomiri sa činjenicom da je trudna drugi put, rekla je za Seven njuz.

Njena beba, koja je imala oko 36 nedelja, rođena je hitnim carskim rezom nakon što su lekari primetili da joj otkucaji srca opadaju.

Emin partner Aron je bio uz nju sve vreme i uspeo je da pomogne mami da dočeka njihovu ćerku, Vilou Rouz, na svet.

- Sa Vilijamom sam saznala da sam trudna u 11. nedelji i bila sam bolesna po ceo dan svaki dan do 22. nedelje, tako da je bilo potpuno drugačije - rekla je Ema za svoje dve trudnoće.

- Rekli su da je razlog zašto je nisam osetila trudnoću taj što je beba mogla da sedi skroz pozadi, a da je posteljica bila napred i sprečavala bilo kakvo kretanje - objasnila je novopečena mama.

Ema je objasnila da je "i dalje nosila istu odeću" i da se nije ugojila niti "promenila oblik" tokom neočekivane trudnoće.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.