ZBOG OVE MLADE PLJUŠTE OSUDE SA SVIH STRANA: Uradila je to pred SESTROM bez trunčice SRAMA
Mlada, Foto: Profimedia

frka

ZBOG OVE MLADE PLJUŠTE OSUDE SA SVIH STRANA: Uradila je to pred SESTROM bez trunčice SRAMA

Kaže da se nikada nisu slagale i da joj je sestra stalno na nos nabijala što je lepša od nje.

Objavljeno:

Jedna je žena na Reditu otkrila kako se nedavno posvađala sa celom porodicom, nakon što joj se sestra verila i odlučila da za svadbu rezerviše prostor u kojem je i ona planirala da se venča. Kada joj je to saopštila, odlučila je, kako kaže, da joj se osvetiti na najbolji mogući način, piše San.

– Nikada se nismo slagale i svi su to znali. Ona je lepša od mene i uvek mi je to nabijala na nos. Roditelji su joj uvek popuštali i davali joj najbolje, a ako smo imale školske priredbe u isto vreme, otišli bi na njenu. Zato uopšte nisam bliska sa svojom porodicom – započela je u svojoj ispovesti.

Burma, Prsten, Venčanje, Svadba, Mlada, Mladoženja
foto: Profimedia

Kada je objavila da je verena, rekla je da da je i njena sestra ubrzo svima saopštila istu vest. Ipak, nije je naljutilo što se i ona verila, ali je pobesnela kada je saznala da je sestra za svoje venčanje rezervisala njenu lokaciju, koju je ona spominjala godinama.

– Meni je to mesto bilo posebno jer su se tamo venčali naši deda i baka i još u srednjoj školi sam govorila da ću se tamo udati. Sestra pak to mesto nikada nije spominjala, a kada sam rekla roditeljima šta je uradila, rekli su mi da “prestanem da budem tako svadljiva i tvrdoglava” – nastavila je.

Odlučila je da se osveti sestri pa je svoju svadbu pomerila za mesec pre sestrine, a mesto je zadržala. Roditelji su joj tada rekli da nazove sestru i izvini joj se jer je jako uzrujana što je istu lokaciju rezervisala pre nje…

Svadba, Venčanje, Mladenci, Mlada, Mlađoženja
foto: Profimedia

Na Reditu je zato pitala i druge korisnike misle li da je preterala, a većina joj je napisala da se u potpunosti slaže sa njom i da nije uradila ništa loše.

– Čini se da sestra uvek pokušava da te nadmaši. Pretpostavljam da će pokušati još nešto, pa pripazi – napisao je jedan korisnik.

– Tvoji roditelji i sestra nisu OK, nisi uopšte preterala – komentarisao je neko drugi,

– Krajnje je vreme da ti dobiješ ono što želiš. Nemoj da odustaješ od te lokacije i uživaj u svom danu! – glasio je treći komentar.

(Espreso/VL)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.