"PORODICA I PRIJATELJI SU ME PRITISKALI!" Udala se, pa joj se DESILO OVO!
Foto: Profimedia

Ispovest!

"PORODICA I PRIJATELJI SU ME PRITISKALI!" Udala se, pa joj se DESILO OVO!

Zaista je volela svog bivšeg i još uvijek ga voli, što i jeste problem

Objavljeno:

Udala sam se pre nekoliko meseci i shvatila sam da je to bila strašna greška. Osećala sam da me je moj muž nagovorio na to, a onda i prijatelji i porodica. Upoznali smo se nakon što sam izašla iz dugogodišnje veze, napisala je jedna žena za Mirror.

Zaista je, kaže, volela svog bivšeg i još uvek ga voli, što i jeste problem, ali oni su prekinuli nakon što je imala spontani pobačaj. On je želeo dete, ona nije, pa je zato mislila da je kriva za to što se desilo, ispada kao da namerno nije čuvala trudnoću, iako to nikada nije tako rekao.

– Ipak, rastali smo se u dobrim odnosima, ostali prijatelji, a i dalje povremeno razgovaramo. Istina je da još uvek želim biti s njim i mislim da i on oseća isto. Sigurna sam da moj muž to duboko u sebi i zna, pa je zato žurio u brak. Ne vidim izlaz iz ovoga – nastavila je.

Brak
foto: Profimedia

– Postoji izlaz. Recite mu: ‘Žao mi je, ja sam kriva, ali naš brak ne funkcioniše. Uskočila sam u brak kada nisam bila sigurna i trebalo mi je vremena da dobro razmislim.’ To je sve što možeš da učiniš. Ne možeš ostati sa nekim zbog krivice. On će biti povređen i ljut, a drugi će biti tužan i razočaran, ali to jednostavno morate prihvatiti i proći kroz to. U svom srcu znate da je brak bio greška – započela je svoj odgovor Coleen Nolan.

– Sada se morate usredotočiti na način kako to ispraviti. Međutim, nemojte napuštati brak očekujući da ćete se vratiti u drugu vezu s bivšim. Moglo bi se dogoditi, a možda i ne. Ako se to i dogodi, imaćete puno posla da rešite probleme koji su vas prekinuli. A ako se ne dogodi, bilo bi dobro da odvojite vreme da upoznate sebe i šta želite pre nego što požurite u bilo što drugo – zaključila je jedna žena.

(Espreso/VečernjiList)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.