SNIMILI KOMŠINICU U POHOTNOM IZDANJU: Bez BLAMA RADI OVO, ceo KOMŠILUK je VRISKOM DIGLA NA NOGE (VIDEO 18+)
Foto: Printscreen/Twiter/soykahos

opala, vrela akcija!

SNIMILI KOMŠINICU U POHOTNOM IZDANJU: Bez BLAMA RADI OVO, ceo KOMŠILUK je VRISKOM DIGLA NA NOGE (VIDEO 18+)

Jedni je kritikuju, drugi brane

Objavljeno:

Neobična žalba stanara jedne zgrade u kolumbijskom Medeljinu, kojima je zasmetala “pohotna” komšinica, osvanula je na društvenim mrežama, kao i snimak mlade dame koja verovatno upražnjava onlajn seks ili učestvuje uživo na erotskim platformama.

Stanari se, naime, žale kako mlada dama radi ove stvari otvorenog prozora i upaljenog svetla. Jasno se, kažu oni, vidi kako masturbira i samozadovoljava se, dok u isto vreme gleda u ekran računara i očigledno razgovara sa nekim.

Jedan od njenih snimaka snimljen je sa komšijske terase i objavljen je na društvenim mrežama.

Ono što stanarima, a naročito roditeljima smeta, jeste to što bez blama radi ove stvari i da njihova deca sve mogu da vide.

Snimak je za tren oka postao viralan i pokrenuo debatu o pravima žena na privatnost, kao i dokle ta privatnost može da ide i na koji način može ugroziti druge ljude.

Dok je poneki korisnici osuđuju, drugi krive komšije zbog gledanja i takvog ponašanja, zastupajući tezu da je svako slobodan da sa svojim telom radi šta hoće, a ukoliko je nekom neprijatno da ovo gleda, jednostavno treba da okrene glavu na drugu stranu ili zatvori prozor.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.