TERA GA NA SE*S ZBOG BIZARNE STVARI: "Desilo se čim sam mu OVO URADILA"
Svađa, Foto: Facebook

problemi

TERA GA NA SE*S ZBOG BIZARNE STVARI: "Desilo se čim sam mu OVO URADILA"

Iako je, kaže, on inače stalno zainteresovan za seks, na tom je putovanju nije ni pogledao, niti išta pokušao, a dane je uglavnom provodio na telefonu.

Objavljeno:

U zadnje se vreme prisiljavam seks sa svojim mužem, iako mrzim svaku sekundu, u nadi da ću ga tako sprečiti da me ostavi zbog ljubavnice, napisala je žena anonimno psihoterapeutu, The Sun kolumnistici Deidre, no "sve o čemu tada razmišlja je on s tom drugom ženom". - Ja imam 45, on 48 i u braku smo 21 godinu, a stvari su se promenile kad smo pre par meseci za uskršnje praznike otišli u Španiju - rekla je.

Iako je, kaže, on inače stalno zainteresovan za seks, na tom je putovanju nije ni pogledao, niti išta pokušao, a dane je uglavnom provodio na telefonu. Zato ga je kad su se vratili kući pitala da joj objasni zašto je tako nezainteresovan, a iako je prvo tvrdio da je bio umoran, na kraju joj je priznao da je nekog upoznao.

1 / 5 Foto: Profimedia

- Kaže da me i dalje voli, ali da ima i jaka osećanja prema toj ženi koju je upoznao u teretani - ispričala je, a navodno su ga samo sinovi od devet i 15 godina sprečili da već ode.

-Kad sam ga pitao šta želi, rekao je: "Ako poboljšamo naš seksualni život, ostaću" - priča ona i kaže kako nije ni znala da u krevetu imaju problem. Zato je već iduće veče decu poslala k sestri i pokušala ga zavesti.

- Otvorila sam mu vrata u svilenom kućnom ogrtaču, bez ičeg ispod - rekla je, pa se i prisilila na seks s njim iako joj nije bilo dobro.

- Sad se pitam koliko će često on to očekivati ​​- rekla je.

- Nakon afere, ključno je rešite probleme da biste se mogli ponovno povezati, a tek tada ćete istinski moći uživati ​​u svom seksualnom životu - napisala joj je Deidre dodavši i da "on samo na nju prebacuje odgovornost za spašavanje braka, no oboje treba da se potrude da reše probleme".

- Oboje morate imati hrabrosti reći što biste želeli promeniti, a deca nisu razlog da ostanete u nesretnoj vezi- poručila joj je.

(Espreso/VL)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.