ZATEKLA JE MUŽA U IZAZOVNOM OGRTAČU, A ISPOD NJEGA NIŠTA NIJE IMALA: Čim ju je PIPNUO osetila je ONO ŠTO NIKAD NIJE
Odnos, Foto: Profimedia

AUUU

ZATEKLA JE MUŽA U IZAZOVNOM OGRTAČU, A ISPOD NJEGA NIŠTA NIJE IMALA: Čim ju je PIPNUO osetila je ONO ŠTO NIKAD NIJE

- Ja imam 45, on 48 i u braku smo 21 godinu, a stvari su se promenile kad smo pre par meseci za uskršnje praznike otišli u Španiju - rekla je

Objavljeno: 20:00h

U poslednje vreme na silu imam seks sa svojim mužem iako mrzim svaku sekundu u nadi da ću ga tako sprečiti da me ostavi zbog ljubavnice, napisala je žena anonimno psihoterapeutkinji i The Sun kolumnistici Deidre, no "sve o čemu tada razmišlja je on s tom drugom ženom". - Ja imam 45, on 48 i u braku smo 21 godinu, a stvari su se promenile kad smo pre par meseci za uskršnje praznike otišli u Španiju - rekla je.

1 / 8 Foto: Profimedia

Iako je, kaže, on inače stalno zainteresovan za seks, na tom je putovanju nije ni pogledao, niti išta pokušao, a dane je uglavnom provodio na telefonu. Zato ga je kad su se vratili kući pitala da joj objasni zašto je tako nezainteresovan, a iako je prvo tvrdio da je bio umoran, na kraju joj je priznao da je nekog upoznao.

- Kaže da me i dalje voli, ali da ima i jaka osećanja prema toj ženi koju je upoznao u teretani - ispričala je, a navodno su ga samo sinovi od devet i 15 godina sprečili da već ode.

1 / 6 Foto: Profimedia

- Kad sam ga pitla šta želi, rekao je: "Ako poboljšamo naš seksualni život, ostaću" - priča ona i kaže kako nije ni znala da u krevetu imaju problem. Zato je već naredno veče decu poslala kod sestre i pokušala da ga zavede.

- Otvorila sam mu vrata u svilenom kućnom ogrtaču, bez ičeg ispod - rekla je, pa se i prisilila na seks s njim iako joj nije bilo dobro.

- Sad se pitam koliko će često on to očekivati ​​- rekla je.

Seks
foto: Profimedia

- Nakon afere, ključno je da rešite probleme da biste mogli ponovo da se povežete, a tek tada ćete istinski moći da uživate ​​u svom seksualnom životu - napisala joj je Deidre dodavši i da "on samo na nju prebacuje odgovornost za spašavanje braka, no oboje moraju da se potrude i da reše probleme".

- Oboje morate imati hrabrosti da kažete šta biste želeli da promenite a deca nisu razlog da ostanete u nesrećnoj vezi- poručila joj je.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.