OVAJ ČOVEK SPAVA SA 9 ŽENA ISTOVREMENO: Kada je rekao koju će da "OPLODI", svi zanemeli (FOTO)
Artur i njegove žene, Foto: Printscreen/Instagram

neverica

OVAJ ČOVEK SPAVA SA 9 ŽENA ISTOVREMENO: Kada je rekao koju će da "OPLODI", svi zanemeli (FOTO)

No, brak nije pravno obavezujući, jer je poligamija zabranjena u Brazilu. I sada imaju planova još proširiti svoju zajednicu jer Artur želi postati otac.

Objavljeno:

Brazilski maneken, Artur O Urso, prošlog meseca odlučio je da se venča za dve žene, uprkos tome što je već bio oženjen za čak – sedam žena. Artur i njegova prva supruga Luana Kazaki su svingeri koji su sklopili svoje poligamno jedinstvo s drugim ženama u katoličkoj crkvi u Sao Paulu.

No, brak nije pravno obavezujući, jer je poligamija zabranjena u Brazilu. I sada imaju planova još proširiti svoju zajednicu jer Artur želi postati otac. Nakon što je odustao od "seks rotacije" kada se to počelo činiti kao obaveza, Artur je rekao da mu ne smeta ako neka od njegovih žena, s kojima praktikuje "slobodnu ljubav", ostane trudna.

“Sjajna stvar u svemu ovome je da bez obzira na to koja od mojih žena ima bebu, dete će odrastati uz puno ljubavi i privrženosti svih”, rekao je Artur za Mirror.

"Nemam omiljenu ženu s kojom baš želim dete, dopuštamo da se dogodi prirodno."

Ipak, njegove supruge imaju različita osećanja o majčinstvu jer neke još ne žele imati decu. Druge su, pak, oduševljene s idejom da prošire svoju porodicu.

"Ne mogu sakriti da sam jako zabrinut, sve su željne toga. Verujem da će, nakon što dođe prvo dete, a ostali vide celu situaciju, sigurno poželeti osetiti i doživeti isto. Ali za sada, koja prva zatrudni, ona će biti majka”, objasnio je Artur.

Poligamist je počeo da deli svoj nekonvencionalni način života s više od 100.000 pratilaca na Instagramu. Fotografije ga prikazuju zagrljenog u krevetu sa svojim suprugama ili na grupnim izlascima.

Ranije je govorio o borbi za balansiranje potreba svojih brojnih supruga, te je rekao da još uvek uči o neobičnom partnerstvu. Ipak, potvrdio je da je jedna žena odlučila napustiti brak.

“Prošlo je nekoliko meseci i sve je izgledalo tako savršeno, sve do trenutka kada me jedna od mojih žena pozvala na razgovor. Ukratko, došli smo do odluke da se razvedemo. Osećao sam se tužno i zbunjeno, a ona je rekla da joj nedostaje monogamna veza. Osećao sam se prevarenim, ali sada imam osam žena. Neću više žuriti”, zaključio je.

(Espreso/VL)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.