I TATA BI SINE! Bliznakinje žele da ZATRUDNE sa ISTIM tipom, traže od njega NAJBIZARNIJU STVAR IKAD
Ana i Lusi Desink, Foto: Printscreen/Youtube

VEROVALI ILI NE

I TATA BI SINE! Bliznakinje žele da ZATRUDNE sa ISTIM tipom, traže od njega NAJBIZARNIJU STVAR IKAD

Ana i Lusi Desink proslavile su se u TLC-ovoj seriji "Ekstremne sestre"

Objavljeno: 14:37h

Znamo svi da se između blizanaca javlja posebna veza, međutim kada je reć o načinu na koji su ove dve devojke povezane, malo je reći da je ekstreman.

Iako su već odrasle žene ponašanje uključuje podjednako oblačenje, odlazak u kupatilo u isto vreme i unošenje potpuno iste količine hrane.

- Nikada se ne razdvajamo. Mislim da ne bismo funkcionisale jedna bez druge. Anksiozne smo usled odvajanja. Vezane smo jedna za drugu - rekla je Ana.

Uprkos činjenici da nam sve ovo deluje potpuno pomereno, to nije ni blizu najbizarnijeg činjenice iz njihovog života.

Njih dve već deset godina dele istog dečka, Bena Birna, ali ni to nije sve. One žele da zatrudne u isto vreme.

1 / 7 Foto: Printscreen/Instagram

Ben je rekao da postoji mnogo stvari koje ne možete kontrolisati u životu, ali da ovo nije jedna od njih. Međutim, Lusi je odgovorila: „Ali ovo smo mi“, kao što je Ana rekla, „Znaš da moramo da budemo identične. Uprkos poteškoćama, blizanci znaju da se mogu osloniti jedno na drugo. „Volele bismo da podarimo Benu decu, ali to je velika prepreka sa kojom ćemo se suočiti. Ali mislim da smo jake devojke“, rekla je Ana. „Šta god da nam se nađe na putu, mi ćemo se pozabaviti tim i rešiti to.

One su ponovo naglasile da su srećne jer imaju jedni druge. Ben ih je i zaprosio tako što im je poklonio po tri prstena koji simbolizuju svakoga od njih. Pošto poligamija nije priznata u Australiji, njih troje razgovaraju o odlasku u drugu zemlju na venčanje. A Ben im je obećao da je spreman da učini sve što je potrebno da ih neizmerno usreći.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.