"DEVOJKA MI JE BILA GLUMICA U FILMU ZA ODRASLE": ISTINU saznao NA NAJGORI NAČIN, pa REŠILA da PRIZNA ŠTA JE RADILA
Odnos, Foto: Profimedia

ŠOKANTNO

"DEVOJKA MI JE BILA GLUMICA U FILMU ZA ODRASLE": ISTINU saznao NA NAJGORI NAČIN, pa REŠILA da PRIZNA ŠTA JE RADILA

Sada mi je jasno zašto nikada nije htela da puno priča o sebi i svojoj prošlosti kada smo se upoznali

Objavljeno:

Neko tek u braku otkrije mračne tajne iz prošlosti svoje ljubavi, a neko još u vezi pa za dlaku "izbegne metak". I jedna i druga situacija su praktično jednako mučne za onog koji je "obmanut".

U ovoj drugoj našao se jedan čitalac poznatog britanskog tabloida, a svoju muku izložio je njihovoj kolumnistkinji i prihologu Didri.

1 / 7 Foto: Profimedia

- Draga Didri, imam 37 godina, devojka je pet godina mlađa od mene. Planirao sam da je ženim, a onda sam saznao nešto o njoj što me potpuno zbunilo i povredilo. Naime, njen bivši me kontaktirao putem Fejsbuka i poslao mi link na jedan sajt. Bio je to porno sajt, a moja devojka glumica u filmu - napisao je i dodao da je njegova nesuđena nevesta već ranije nagoveštavala da ima "problematičnog" bivšeg.

Seks
foto: Profimedia

- Devojka me pre upozorila na njega, rekla mi je da je problematičan i znao sam da to radi iz osvete, ali ona je i dalje bila u tom filmu. Suočio sam je s istinom i sve je priznala, ali me molila da ne gledam te filmove, jer želi da ostavi taj deo života iza sebe - kaže ovaj muškarac koji je želeo da ostane anoniman.

Dalje, on opisuje kako je tekao razgovor između njega i njegove devojke, da mu je objasnila kako je u taj "biznis" ušla iz očaja, uverena da neće moći ništa drugo da radi u životu. Ipak, odlučila je da je dosta i da mora da menja život, pa je napravila radikalne promene. Preselila se u drugi grad i prekinula sve nekadašnje kontakte.

1 / 5 Foto: Profimedia

-Sada mi je jasno zašto nikada nije htela da puno priča o sebi i svojoj prošlosti kada smo se upoznali. Pogledao sam sve filmove i osećam se užasno, ne mogu da izbacim iz glave to kakva je zapravo bila. Šta da radim? - apelovao je na doktorku Didri da mu pomogne.

Psiholog mu je objasnila da je sasvim normalno što se tako oseća, što "premotava filmove" u glavi, ali i da treba da ima na umu da je njegova devojka odlučila da se promeni i da je takav život ostavila iza sebe.

- I dalje možete da ostvarite srećnu budućnost o kojoj ste maštali i pre ovog saznanja. Moraš da prihvatiš njenu prošlost - savetovala je.

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.