MAMA JOJ KUPILA PRVE GRUDI SAMO KAKO BI JE SPASILA: A evo gde je PRELEPA SOFIJA danas!
Foto: Printscreen/Instagram/x.sofiasunshine

vauu!

MAMA JOJ KUPILA PRVE GRUDI SAMO KAKO BI JE SPASILA: A evo gde je PRELEPA SOFIJA danas!

Sofija Sanšajn, 32-godišnjakinja iz Britanske Kolumbije u Kanadi, pre se prehranjivala kuponima za hranu koje je dobijala od socijalne pomoći, a onda je počela da zarađuje preko društvenih mreža.

Objavljeno:

Dok je odrastala, njena mama Samanta (63) naporno je radila kako bi izdržavala porodicu, ali zbog artritisa ponekad je bila i nesposobna za rad.

Živeli su na ivici siromaštva, a Sofija je isprobala više poslova, od konobarice do prodaje automobila, u želji da zaradi novac i pomogne svojoj porodici. Ipak, nikako nije mogla pronaći posao sa kojim može dovoljno zarađivati.

Tada je 2017. počela raditi kao model, ali nakon što je dobila pankreatitis, izgubila je dosta kilograma, a s'njim i svoje bujne grudi, pa su joj zarada i samopouzdanje naglo pali. Tada je uskočila njena mama i platila povećanje grudi, kako bi Sofija mogla da nastavi da se bavi onime što voli.

Oduvek sam volela da imam velike grudi, jer sam obožavala pažnju i zbog njih sam se osećala seksi"

- Rekla je Sofia.

- Kada sam se razbolela i naglo smršala, kao da je nestao veliki deo moje ličnosti. Tad sam i potrošila veliki deo svoje ušteđevine i osećala sam se depresivno, jer nisam izgledala kao pre - objasnila je.

- Nakon osam meseci, moja mama je uskočila i predložila mi plastičnu operaciju koju bi ona platila - rekla je za Daily Star.

- Plakala sam od sreće kad sam dobila implantate - rekla Sofia.

- Moja mama je odlučila platiti plastičnu operaciju jer me voli i želela me je ponovno videti srećnu. Ona podržava to što radim - dodala je.

Sofija je otkrila da zarađuje (50.000 dolara) mesečno.

- Mojim pratiteljima se jako sviđa što dobijam toliku podršku od svoje mame i čini se da im se sviđa odnos između nas dve - objasnila je.

Kad su morali u izolaciju, 2020. godine, Sofia je odlučila učiniti mamu svojom ličnim asistentom, a danas manekenka zarađuje preko 50.000 dolara mesečno.

- Ne zanima me kako zarađuje u životu. Volim svoju ćerku najviše na svetu i jedino što joj želim su zdravlje i sreća - rekla je njena mama.

- Gledati njenu borbu sa samopouzdanjem i fizičkim problemima bilo je srceparajuće - dodala je.

- Jednom sam je pitala mogu li nešto učiniti da joj pomognem sa problemima koje je imala, a ona je u šali odgovorila "Da, molim jedne sise". Ionako je rođena sa velikim grudima, pa sam na to gledala samo kao na popravak - objasnila je.

Manekenka
foto: Printscreen/Instagram/x.sofiasunshine

- Srećna sam što su joj implantati u grudima vratili samopouzdanje - dodaje.

Sofija sada zarađuje dovoljno da se pobrine da ona i njena majka više nikad neće gladovati. U želji da pomogne drugima, deo svoje zarade i donira, za šta kaže da joj je 'jako važno'.

- Kupujem velike kutije hrane u prodavnicama koje onda doniram bankama hrane ili napunim kutije za donacije u radnji za kućne ljubimce - dodala je.

- Lepo je kad možeš pomoći ljudima koji se bore kako smo se i mi borile - zaključila je.

(Espreso/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.