FRAPIRAĆETE SE KADA VIDITE KOLIKO JE STARIJA OD NJEGA: Ono što ga je PRIVUKLO JE ŠOKANTNO, dotakli se i SE*SA! FOTO
Par, Foto: Printscreen/Instagram/garyandalmeda

opaaa

FRAPIRAĆETE SE KADA VIDITE KOLIKO JE STARIJA OD NJEGA: Ono što ga je PRIVUKLO JE ŠOKANTNO, dotakli se i SE*SA! FOTO

Venčali su se ni dve nedelje nakon prvog susreta

Objavljeno: 20:02h

Almeda (77) i Geri Hardvik (24) upoznali su se na sahrani Almedinog sina kad je Geri imao samo 17 godina. Među njima je odmah 'zaiskrilo', a za brak su dobili blagoslov od obe porodice.

Razlika među njima je čak 53 godine, a uskoro će slaviti sedmu godišnjicu braka. Venčali su se ni dve nedelje nakon prvog susreta.

Almeda, koja sada ima 77 godina, i Geri, 24 godine, venčali su se 2015. nakon što su se upoznali na sahrani Almedinog sina. U to vreme Geri je imao samo 17 godina i upravo je prekinuo vezu sa 77-godišnjakom, dok je Almeda imala 71 godinu.

- Rekla sam mu: 'Vidi, ja imam 71. godinu, a ti 17. Jesam li prestara za tebe?' Stisnuo mi je ruku i odgovorio: 'Godine su samo broj' - izjavila je.

Venčanje su organizovali za 1200 evraveć nedelju dana nakon što su se upoznali, a ubrzo nakon toga, Gerise uselio u njenu kuću, u kojem sada žive s njenim unukom, koji je tri godine stariji od Gerija. Par kaže da im je seksualni život dobar kao i uvek.

- Nisam tražila mladića, ali Geri je naišao - rekla je Almeda.

- Odmah sam znala da je on onaj pravi - dodaje za Daily Star.

Sada su srećno zajedno već šest godina i međusobno se hvale kako su 'divni ljubavnici'.

Nakon što su se upoznali viđali su se svako veče, a uskoro su dobili i blagoslov svojih prijatelja i porodice, uključujući Gerijeve mame Tammy, 48, i njegove 71-godišnje bake.

Geri i Almeda podelili su video na TikToku slaveći svoju šestu godišnjicu, a Geri je uz video napisao: 'Toliko još prelepih godina koje dolaze.'

- Almeda je toliko mlada u srcu da nam godine nikad ne smetaju, nikad ne razmišljamo o tome. Znam samo da je onog dana kad je Almeda ušla u moj život Bog uslišio moje molitve - izjavio je.

(Espreso / Daily Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.