POSTALA JE JEZIVO NARANDŽASTA: Čim je pogledala u NJU, otkrila je UZNEMIRUJUĆU STVAR (FOTO)
Ališa Šobe, Foto: Printscreen/Facebook

opasnost

POSTALA JE JEZIVO NARANDŽASTA: Čim je pogledala u NJU, otkrila je UZNEMIRUJUĆU STVAR (FOTO)

Jednog dana je primetila nesvakidašnje promene na koži u vidu narandžaste boje.

Objavljeno: 13:07h

Uravnotežena ishrana je od vitalnog značaja za vaše zdravlje i dobrobit i zato, ako preterate sa određenim proizvodima, možete sebi napraviti mnoge probleme, uključujući i narandžastu boju kože.

Ališa Šobe iz Sinsinatija (Ohajo, SAD) šest meseci je uz svaki obrok jela slatki krompir batat, kao i bundevu, u pokušaju da smrša.

Potpuno je isključila prerađenu hranu i nakon raskida prešla na strogu dijetu od batata i povrća, a jednog dana je primetila nesvakidašnje promene na koži u vidu narandžaste boje.

– Počela sam u jesen 2019. kada sam bila ljuta na dečaka koji mi se zaista sviđao. Bila sam odlučna da smršam, što je dovelo do toga da sam jela mnogo slatkog krompira. Uvek su mi se dopadali, veoma su zasitni i zadovoljavaju moje afinitete prema sladunjavosti. Postala sam opsednuta i non stop bih uz svaki obrok jela njih i pire od bundeve. Primetila sam blagu promenu na koži, ali sam u početku izgledala preplanulo nego narandžasto. Posle četiri meseca ljudi su počeli da vide kako mi koža postaje narandžasta – navela je Ališa, prenosi Metro.

U to vreme, ona je bila učiteljica, a čak ju je i jedno dete upitalo da li joj je jetra u redu.

Šaka
foto: Printscreen/ Facebook/North News & Pictures Ltd

U početku, Ališina ishrana se sastojala od pet batata dnevno, pre nego što je dodala drugo povrće poput bundeve, graška i tikvice.

Ališa je otkrila da je smršala, ali je na sreću na kraju napustila strogi režim i počela da se hrani uravnoteženijom ishranom.

Ovih dana, iako i dalje jede slatki krompir, koža joj je manje narandžasta.

– I dalje jedem batat, bundeve i ostalo povrće, jeftinije je su i lepog su ukusa. Jednostavno ne jedem toliko i nisam toliko opsednuta kalorijama – zaključila je Ališa.

(Espreso/Metro.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.