ŽENA VEĆ DUGO IZBEGAVA DA SPAVA S NJIM: A kada JE VIDEO KOMŠINICU URADIO JE OVO
Odnos, Foto: Profimedia

pakao

ŽENA VEĆ DUGO IZBEGAVA DA SPAVA S NJIM: A kada JE VIDEO KOMŠINICU URADIO JE OVO

Kad su bili mlađi stalno su se seksali i bili su jako strastveni, ali pre četiri godine njegova supruga je odjednom potpuno prestala da bude zainteresovana za bilo kakvu intimu s njim

Objavljeno: 21:29h

Moja supruga i ja nismo se seksali četiri godine, a ja ne mogu da se setim kakav je to osećaj. Ne zanima je seks i ne želi ni da razgovara o tome. U braku smo 20 godina, ja imam 48 godina, a ona 46. Dosta mi je da ležim noćima u krevetu i osećam se frustrirano i neprivlačno dok ona samo čita knjigu. Ako je dodirnem, odmahne glavom i okrene se. Nedostatak seksa će me oterati u zagrljaj druge žene - napisao je jedan muškarac za The Sun.

1 / 9 Foto: Profimedia
Seks
foto: Profimedia

- Nerealno je da vaša žena očekuje da ostane srećni u braku bez seksa. Morate da razgovarate s njom i reći joj da ste na prelomnoj tački. Ako shvati da bi vas mogla izgubiti, to bi je moglo naterati da počne da rešava problems vama, ali i da shvati da vas to zaista jako muči. Čudno je da je odjednom izgubila želju za intimom, možda joj se dogodilo nešto što je razlog ovakvom ponašanju. Razgovarajte i s nekim izvan vaše situacije o svemu ovome. Može biti i psihoterapeut, a može biti i neka vama bliska osoba kojoj verujete - odgovorila mu je Deidre.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.