IZAŠLA JE SA CIMEROM, A ONDA JOJ JE URADIO OVO: Nije mogla da DOĐE SEBI, sa DEČKOM TO NIKAD NIJE OSETILA
Odnos, Foto: Profimedia

opalaa

IZAŠLA JE SA CIMEROM, A ONDA JOJ JE URADIO OVO: Nije mogla da DOĐE SEBI, sa DEČKOM TO NIKAD NIJE OSETILA

Razgovarala je s cimerom u kojeg je zaljubljena, no oboje su se složili da je nastao haos i da trenutno ne mogu ništa da učine

Objavljeno: 18:19h

U kasnim sam 20-ima i trudna sam s detetom svog dečka. Uopšte nije bilo planirano i nisam baš srećna zbog toga. Živimo u stanu s još jednim dečkom s kojim smo bliski prijatelji još od kad smo svi zajedno studirali, a malo pre nego što sam saznala da sam trudna, shvatila da imam osećanja prema tom cimeru. Nedavno smo se i poljubili kada smo se vratili iz noćnog izlaska, napisala je jedna žena za Mirror.

1 / 11 Foto: Profimedia
Seks
foto: Profimedia

- Ovo je jako komplikovano, ali mislim da bi trebalo, ako možete da odvojite trudnoću od onoga što osećate prema svom dečku. Možda ovo nije vaš idealan scenario ali vi ne morate biti zajedno da biste odgajali dete i bili dobri roditelji. Očito ste razmišljali o prekidu veze dok niste saznali za trudnoću i rođenje bebe neće vam pomoći da se osećate drugačije u vezi toga. Zapravo, to će na oboje staviti ogroman pritisak.

1 / 6 Foto: Profimedia

Mislim da bi za vas najbolje bilo da sada prekinete tu vezu i usredsredite se na dete, pa da onda nakon nekoliko meseci vidite kako se osećate. Što se tiče vašeg cimera, nemojte sada forsirati vezu s njim, Započinjanje veze u ovakvim okolnostima s nekim ko nije otac je jako teško. Ako vam je suđeno da budete zajedno on će vam dati vreme koje vam treba - odgovorila joj je psihoterapeutkinja Coleen Nolan.

(Espreso / Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.