SPAVALA JE SA KOLEGOM SA POSLA, OVAKAV SE*S NIKADA NIJE IMALA: 1 potez ju je TOTALNO RASPALIO
Odnos, Foto: Profimedia

strastiii

SPAVALA JE SA KOLEGOM SA POSLA, OVAKAV SE*S NIKADA NIJE IMALA: 1 potez ju je TOTALNO RASPALIO

Nakon toga poslao joj je još jednu poruku u kojoj ju je pitao da li žuri kući ili ima vremena za piće, a ona je odmah pristala na piće

Objavljeno:

- Imam seks s kolegom s posla već neko vreme, iako bih se trebalo da se udam za drugog muškarca za šest meseci. Moj verenik je divan, ali život s njim je postao predividljiv i dosadan. Nedavno nam je došao novi radnik u firmu. Ja sam imala nekih problema s laptopom i poslali su njega da mi pomogne, a mi smo odmah kliknuli. Jako je zgodan i zabavan, i razgovarali smo sat vremena dok nije popravio kompjuter. Kasnije mi je poslao poruku da ga zovem ako mi treba bilo šta - napisala je jedna žena u pismu terapeutkinji za The Sun.

1 / 8 Foto: Profimedia
Seks
foto: Profimedia

- Popila sam nekoliko pića, ali znala sam vrlo dobro šta radim kada sam mu dopustila da me skine. Imali smo seks i bilo je tako drugačije i avanturistički, a ja sam radila stvari koje nikad pre nisam. Od tada se redovno seksamo i složili smo se da je pomalo i zabavno. Dogovorili smo se da nećemo imati osećanja jedno prema drugom, no on je meni sve draži. Ne znam šta da radim - nastavila je.

Seks
foto: Profimedia

- Mislim da već razvijate osećanja prema njemu. Oboje ste u ozbiljnim vezama i prevara nikad nije u redu. Ako vaš verenik nije muškarac vaših snova, onda nemojte da se udate. Trebalo bi da budete srećni zbog predstojećeg braka, a ako vam je glava negde drugde, onda on nije pravi za vas i nije u redu ga nastavite da ga varate. Prekinite aferu s kolegom s posla, a svom vereniku recite da se više ne osećate dobro u vezi - odgovorila joj je Deidre.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.