POZNATA LEPOTICA UMALO UMRLA: Srpkinje moraju da OBRATE PAŽNJU NA OVO ŠTO JOJ SE DESILO, sve je UPOZORILA
Kristal Silvia, Foto: Printscreen/Instagram/kristalsilva_

oprez!

POZNATA LEPOTICA UMALO UMRLA: Srpkinje moraju da OBRATE PAŽNJU NA OVO ŠTO JOJ SE DESILO, sve je UPOZORILA

-Posmatrala sam sebe svakog dana u ogledalu i nikada nisam bila zadovoljna - rekla je ona i dodala kako je već sa 12 godina počela da brine o kilaži

Objavljeno:

Nekadašnja mis Meksika otkrila je da je umalo umrla jer je mislila da nije dovoljno zgodna.

Kristal Silvia važila je za najlepšu ženu Meksika, te je izabrana za Miss 2016. godine. Mnogi su se divili njoj lepoti, ali je ona odlučila da ispriča šta joj se desilo i na taj način skrene pažnju devojkama.

Ispričala je kako je sugestivno činila da joj bude muka nakog svakog obroka i na taj način je dobijala kilažu koju je želela, bila je premršava. Svaki put nakon svakog obroka ona je jednostavno sve povraćala.

-Posmatrala sam sebe svakog dana u ogledalu i nikada nisam bila zadovoljna - rekla je ona i dodala kako je već sa 12 godina počela da brine o kilaži.

Kristal je završila u bolnici sa unutrašnjim krvarenjem zbog svog načina pražnjenja ogranizma. Ona je svoje telo bukvalno ,,zlostavljala" te ono više nije moglo da se bori.

-Nisam držala zdravu dijetu niti sam vežbala. Bila sam premlada da bih znala kako na zdrav način mogu da imam telo kakvo želim - rekla je ona.

Dugo joj je trebalo da iskoreni bulimiju, ali godinama nakon razvila je zdrave navike zahvaljujući kojima je danas zdrava.

Kristal se i dalje bavi modelingom, hrani se zdravim obrocima i vežba, a svojom pričom želela je da skrene pažnju svim devojkama koje imaju poremećaj u ishrani da se odmah jave na lečenje, kako im se ne bi dogodilo isto što je njoj.

(Espreso / Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.