ANGAŽOVALA DADILJU, OTIŠLA NA DEJT, KAD ONO... Imala je šta da vidi KADA SE VRATILA KUĆI! (VIDEO)
Kuća, Foto: Printscreen/TikTok/thezenmommy

pošteno

ANGAŽOVALA DADILJU, OTIŠLA NA DEJT, KAD ONO... Imala je šta da vidi KADA SE VRATILA KUĆI! (VIDEO)

Ako očekujete i čišćenje, to bi trebalo biti uključeno u platu, pisali su korisnici u komentarima.

Objavljeno:

Samohranim roditeljima verovatno nije uvek lako uskladiti potrebe dece s romantičnim životom pa su za većinu dadilje idealno rešenje.

Ipak, kad deca ostanu s odraslom ženom kojoj je posao čuvati ih, očekujete da ćete sve naći kako ste i ostavili, no jedna je žena nedavno pokazala kako to nije uvek slučaj.

Na TikTok profilu @thezenmommy frustrirana mama je ispričala kako je jedno veče unajmila dadilju, a kad se vratila iz večernjeg izlaska dočekao ju je, kaže, haos.

- Kad se vratite kući sa dejta, a nova je dadilja ovako ostavila kuću - napisala je u naslovu videa koji pokazuje razbacane kutije s hranom iz dostave, kore voća i prazne boce pića po kuhinjskim površinama.

Iako iz kratkog videa nije jasno ko je napravio takav nered, žena pre izlaska ili dadilja: objavu su brzo preplavili brojni komentari.

- Ako očekujete i čišćenje, to bi trebalo biti uključeno u platu - napisao je jedan korisnik dodavši da on ni ne želi da dadilja čisti jer to znači da više pazi na red nego na decu.

- Dadilja nije čistačica! - komentarisao je neko, no neki su mislili drugačije.

- Godinama radim kao dadilja i čišćenje je uobičajeno posebno ako ja napravim nered, ali i ako sam tako zatekla - napisala je jedna žena, prenosi The Sun.

(Espreso/VL)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.