BILI SU U ZANOSU! Procureo snimak KONSTRAKTE I ITALIJANA, svi u NEVERICI (VIDEO)
Foto: Printscreen

urnebesno

BILI SU U ZANOSU! Procureo snimak KONSTRAKTE I ITALIJANA, svi u NEVERICI (VIDEO)

Umetnica je sve očarala

Objavljeno:

Već nekoliko dana pričalo se o tome kako su voditelji “Evrovizije” bili oduševljeni našom ovogodišnjom predstavnicom Anom Đurić Konstraktom.

U prenosu uživo tokom finala takmičenja moglo se čuti kako jedan od voditelja, britanski muzičar Mika, govori da “obožava Konstraktu”. Uz ovu izjavu, voditelj je i igrao uz riam njene pesme i izvodio sada već čuvenu koreografiju.

Nedugo potom, isplivali su novi snimci koji su pokazali da je pesma naše umetnice zaludela i druga dva voditelja ovogodišnje “Evrovizije”, te da su i Laura Pauzini i Alesandro Katelan takođe igrali uz Konstraktinu numeru.

Uz pesmu naše umetnice pevalo se i igralo i na bini i iza nje. Sada je objavljen i snimak na kome se vidi ekipa italijanske televizije RAI koja uživa uz Konstraktin nastup.

Na videu objavljenom na Instagramu vide se Italijani kako plešu i pevaju uz Konstraktinu pesmu “In Corpore Sano” dok realizuju program. Video je okačio Dučo Forcano, glavni reditelj prenosa finala iz Torina i jedan od najpoznatijih TV reditelja u Italiji. Na snimku se vide članovi produkcijskog tima televizije RAI koji u jednom trenutku oponašaju našu umetnicu uz stihove “u ime zdravlja”.

Na ovu objavu odgovorila je i umetnica lično koja je uputila sledeće reči:

Konstarkta
foto: Printscreen

– Za mene će ovo sigurno biti jedna od najlepših uspomena na “Evroviziju” 2022. godine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.