MONSTRUMKA "JAHALA" DEČAKA 9 MESECI, MOLIO JU JE DA PRESTANE: Epilog je bio još UŽASNIJI (FOTO)
Foto: Printscreen/Tviter

UŽAS

MONSTRUMKA "JAHALA" DEČAKA 9 MESECI, MOLIO JU JE DA PRESTANE: Epilog je bio još UŽASNIJI (FOTO)

Poljubila ga je bez njegovog pristanka, a potom ga odvela u spavaću sobu gde je imala odnose sa njim

Objavljeno:

Samohrana majka iz Engleske imala je s*ksualne odnose sa 13-godišnjim dečakom kako bi “dokazala da nije gej” nakon što ga je napila i davala mu cigarete, piše Miror.

Lusi Hemblej (40) je poznanstvo sa detetom pretvorila u s*ksualno zlostavljanje, nakon što je započela perverzan razgovor sa tinejdžerom koji joj je rekao da misli da je gej.

On je na sudu potvrdila da mu je rekla “Dokazaću da nisi gej”, da bi ga zatim napastvovala.

Poljubila ga je bez njegovog pristanka, a potom ga odvela u spavaću sobu gde je imala odnose sa njim, izjavilo je Tužilaštvo na suđenju u gradu Trurou.

Tužiteljka Heder Houp rekla je da je dečak tražio od Lusi da prestane, ali ga je ona ignorisala i “jahala ga oko pola sata”.

Dečak je rekao da je bio uplašen i da ona nikada nije koristila kontracepciju. To se odvijalo skoro svakodnevno u periodu od devet meseci između 2018. i 2019.

– Upitala ga je da ima s*ks ili da vodi ljubav sa njom. Imao je samo 13 godina i nije znao šta većina tih reči znači – rekla je tužiteljka.

Hamblej je kontaktirala dečaka telefonom i sama mu pokazala golišave fotografije koje je slala muškarcima na sajtovima za upoznavanje.

Komšije su postale sumnjičave i jedan od njih koji se žalio na glasnu muziku otišao je u zgradu u 9 ujutro jednog jutra i zatekao ih oboje u kućnim ogrtačima sa ugrizima na vratu. Kontaktirao je socijalnu službu i na kraju je žrtva priznala svojoj majci i socijalnom radniku da mu je Hamblej radila “loše stvari”.

Žena pedofil je policiji prvo negirala da je počinila bilo kakav zločin, ali je na sudu kasnije priznala četiri tačke optužnice za s*ksualnu aktivnost sa detetom.

Ona je u četvrtak osuđena na ukupno sedam i po godina zatvora, ali može biti uslovno oslobođena posle pet.

Dečak je u izjavi pred sudom rekao da ga je ona „uništila“ i da se osećala „beskorisno, bezvredno i glupo“. Dodao je da trauma nikada ne nestaje i da je bio samoubilački nastrojen jer je “živeo u strahu pet godina”.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.