ZVEZDA ONLY FANS-A PROGOVORILA O SE*SU: Pukla je 100.000 evra kako bi radila OVU STVAR (VIDEO)
Foto: Printscreen

UVRNUTO

ZVEZDA ONLY FANS-A PROGOVORILA O SE*SU: Pukla je 100.000 evra kako bi radila OVU STVAR (VIDEO)

Ko bi rekao da je na sve spremna zarad fantazija.

Objavljeno: 11:27h

Zvezda Onli Fans-a otkrila je da je potrošila više od 100.000 dolara (82.000 funti) na seks na neobičnim mestima da bi "ispunila svoje fantazije“. Kaže da ne planira da stane u skorije vreme jer želi da se više bavi svojim seksualnim avanturama.

Mimi Bolivijana, koja sebe opisuje kao 'influencerku filmova za odrasle', kaže da nikada nije razmišljala o tome da troši novac na svoje seksualne podvige, međutim stvar je krenula "po zlu".

Ova 33-godišnja bolivijska manekenka se nedavno udala, ali umesto da je uspori, kaže da sada želi da potroši još više na žurbu na jedinstvenim mestima.

@bolivianamimiof Mi casamento con @thevictorferraz ♬ sonido original - bolivianamimi

Mimi, koja je nedavno imala venčanje iz snova u Dubaiju sa manekenkom Viktorom Feracom, rekla je: "Već sam potrošila preko 100.000 dolara da ispunim svoje seksualne fantazije i sada udata, potrošila bih još više. A kako je i sama rekla, sa mužem vodi i do 5 puta ljubav svaki dan.

- Bila sam veoma srećna u to vreme i na to gledam kao na investiciju onoga što želim.

Mimi, koja sebe smatra jednom od najpoznatijih žena na OnliFans-u, prisetila se neobičnih mesta na kojima je imala seks sa nekim.

@bolivianamimiof Bebe feliz en el matrimônio de sus lápis ?? @thevictorferraz ♬ sonido original - bolivianamimi

To uključuje u helikopteru, u Salar de Ujuni (najvišoj i najvećoj slanoj pustinji na svetu), u limuzini, u oktagonu profesionalnog MMA, na džet skiju usred mora u Kankunu i na pustom ostrvo u Kartaheni.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.