NIJE HTEO DA PRIZNA OČINSTVO, PA JE POSLAO BRATA NA TESTIRANJE: A onda se UMEŠALA ONA i SVE POREMETILA
DNK, Foto: Filip Plavčić

SRAMOTA

NIJE HTEO DA PRIZNA OČINSTVO, PA JE POSLAO BRATA NA TESTIRANJE: A onda se UMEŠALA ONA i SVE POREMETILA

Ponovo je zatražila DNK test, ali ovaj put je želela da bude prisutna kod uzimanja uzorka jer je sumnjala u ono što je njen bivši uradio

Objavljeno: 21:54h

Ljudi svašta rade kako bi se izvukli od svojih obaveza, a slučaj iz Nemačke dokazuje da ljubav prema određenim članovima porodice zaista nema cenu. Čak ni pod cenu zatvora.

1 / 5 Foto: Profimedia

Nemac iz Donje Saksonije, kako bi izbegao očinstvo, poslao je svog brata na kog veoma liči, a kako bi bio siguran da će test pokazati da nije otac. Međutim, nije računao na jednu osobu – majku svoje ćerke rođene 2020. godine, piše Fenix-magazin.

Trudnica
foto: EPA/Francis R Malasig

– Kad je majka zatražila DNK test, muškarac je na testiranje poslao svog brata koji veoma lični. DNK analiza pokazala je negativan rezultat, međutim žena nije odustajala. Ponovo je zatražila DNK test, ali ovaj put je želela da bude prisutna kod uzimanja uzorka jer je sumnjala u ono što je njen bivši uradio. Drugi rezultat bio je jasan. Ispostavilo se da je muškarac otac devojčice koja ima oko godinu i po – objavio je u Viši pokrajinski sud u Oldenburgu u julu prošle godine.

Sud je obavestio tužioca koji istražuje slučaj protiv muškarca i njegovog brata zbog pokušaja prevare.

(Espreso / Fenix-magazine)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.