MNOGI NEĆE MOĆI DA DOĐU SEBI OD ŠOKA: Evo koliko ZAPRAVO godina ima MELANIJA TRAMP, da NE POVERUJE ČOVEK!
Melanija Tramp, Foto: Profimedia

šok podatak

MNOGI NEĆE MOĆI DA DOĐU SEBI OD ŠOKA: Evo koliko ZAPRAVO godina ima MELANIJA TRAMP, da NE POVERUJE ČOVEK!

Melanija je manekensku karijeru počela sa 16 godina, a već sa 18 godina u Milanu je potpisala prvi ugovor sa agencijom za modele

Objavljeno:

Melanija Tramp slovenačko-američka je dizajnerka nakita, bivša manekenka, i bivša prva dama SAD. Udata je za bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa.

Otac Viktor Knavs (rodom iz sela Jagenjice), vlasnik galerije automobila i motocikala bio je član slovenačke Komunističke partije. Majka Amalija Knavs (rodom Ulčnik iz Rake) se bavila dizajnom dečije odeće u sevničkoj fabrici Jutranjka. Ima sestru Ines i polubrata.

1 / 5 Foto: Profimedia

Melanija je manekensku karijeru počela sa 16 godina, a već sa 18 godina u Milanu je potpisala prvi ugovor sa agencijom za modele.

Melanija Tramp
foto: Profimedia

Na univerzitetu u Ljubljani završila je studije za dizajn i arhitekturu, a kasnije je počela intenzivnije da se interesuje za modni sektor. Pored karijere modela i sama je dizajnirala nekoliko kreacija, ali i formirala kolekciju nakita i proizvoda za negu kože koji nose njeno ime. Bila je na naslovnicama mnogih modnih časopisa.

Melanija Tramp
foto: Profimedia

Melanija je druga prva dama rođena van zemlje koja je ušla u Belu kuću. Čast da bude prva imala je Lujza Adams, supruga 6. predsednika SAD Džona Kvinsija Adamsa, rođena u Velikoj Britaniji. Trampovi su se venčali 2005. godine.

Nakon godinu dana braka, tačnije 2006. godine, Melanija je dobila američko državljanstvo. U martu iste godine, rođen je njihov sin Baron.

Melanija Tramp
foto: Profimedia

Melanija Tramp je rođena 26. april 1970. godine, što znači da ima 52 godine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.