JAVNOST ŠOKIRANA SNIMKOM SA SAHRANE: Stavio ĆERKI pokojnika ruku na koleno, a zatim ZGRANUO SVE ŽIVE, AU! (VIDEO)
Sahrana, Foto: Kurir

JEZIVO

JAVNOST ŠOKIRANA SNIMKOM SA SAHRANE: Stavio ĆERKI pokojnika ruku na koleno, a zatim ZGRANUO SVE ŽIVE, AU! (VIDEO)

Snimak je zapalio društvene mreže i izazvao salvu kritika na račun "romantika"

Objavljeno: 09:03h

Snimak muškarca koji je zaprosio svoju devojku na sahrani, ispred kovčega njenog oca šokirao je javnost i izazvao brojne kritike.

Objavljen je na TikTok nalogu korisnika “M.Mojela”, a na njemu se vidi kako čovek kleči na jednom kolenu ispred svoje izabranice koja u tom trenutku jeca. Bizarna scena odigrala se u Južnoafričkoj Republici, u provinciji Limpopo, ali nije poznato kada.

Žena inače sedi u prvom redu na samo nekoliko metara od svog preminulog oca, a okolo je veliki broj ožalošćenih. Muškarac je počeo da govori u mikrofon dok joj je držao ruku na kolenu, pre nego što joj je stavio prsten na prst. Čuje se kako neki od ožalošćenih dobacuju u pozadini dok on postavlja pitanje. Nažalost, ne zna se da li je ćerka pokojnika rekla sudbonosno “da” jer se snimak naglo prekida, ali se vidi da je prihvatila prsten.

Prema nekim izveštajima lokalnih medija “romantik” se tokom govora zahvalio Bogu što se našao u životu svoje devojke u tako teškom trenutku, prenosi Dejli mejl. On takođe navodno tvrdi da će njegova uloga u njenom životu biti da “uteši njeno srce” dok se ne pomiri sa smrću svog oca.

Nepotvrđeni izveštaji tvrde da je muškarac bio pastor koji je obavljao sahranu, a onda se odlučio da zaprosi svoju devojku kako bi joj umanjio bol.

Mnogi korisnici ove društvene mreže su nazvali ovu “egzibiciju” neprimerenom i optužili muškarca da je iskoristio emotivan momenat i ranjivost njegove partnerke koja u tom trenutku nije ni mogla da razmisli.

– Ovo je pogršno…Kako god da pokušaš da to opravdaš – napisao je jedan korisnik.

– Nikad nemoj da iskorištavaš tuđe emocije kada su skrhani i ne razmišljaju ispravno – dodao je neko.

– Mislim da je trebalo da sačeka da prođe sahrana… Kako da se raduješ kada osećaš dubok bol? – bio je umereniji u kritikama jedan komentar.

(Espreso/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.