KOJA JE TAJNA ODNOSA MEGAN MARKL I SESTRE? Tužakaju se, ratuju, a sada je VOJVOTKINJA OD SASEKSA BILA NEMILOSRDNA
Foto: Profimedia

spletke o kojima malo ko zna!

KOJA JE TAJNA ODNOSA MEGAN MARKL I SESTRE? Tužakaju se, ratuju, a sada je VOJVOTKINJA OD SASEKSA BILA NEMILOSRDNA

Sestra Megan Markl, Samanta Markl podnela je tužbu protiv nje za klevetu. Megan je u petak podnela molbu kako bi se tužba odbacila.

Objavljeno:

U zvaničnom tekstu vojvotkinje od Saseksa navodi se da su Samantine tvrdnje "demonstrativne laži".

Megan Markl je odgovorila na tužbu za klevetu koju je protiv nje podnela njena polusestra Samanta Markl, nazvavši tužbu "Slučajem za klevetu bez ikakvog osnova".

Samanta Markl podnela je tužbu protiv Megan ferelanom sudu u Floridi, 3. marta 2022. godine.

Tužba je podneta na osnovu komentara koje je Megan dala u svom intervjuu kod Opre Vinfri 2021. godine.

Meganini advokati su u petak podneli odgovor u njeno ime, sa sudskim dokumentima u kojima se navodi da su Samantine tvrdnje "demonstrativno lažne i da bi dokazi to mogli lako opovrgnuti".

Samanta i vojvotkinja od Saskona su u krvnom srodstvu, preko oca. A Samanta je bila javni kritičar sestre od kako se ona povezala sa kraljevskom porodicom, a svoju knjigu u kojoj je sve razotkrila, objavila je u februaru 2021. pod nazivom "Dnevnik sestre princeze Puši, prvi deo".

1 / 7 Foto: Profimedia

Veći deo Samantine tužbe proizilazi iz razgovora u mejlu između Megan i tadašnjeg sekretara za komunikacije Kesingstonske palate, Džejsona Knaufa, gde se priča o sastanku koji je imao sa Skobijem i Duranom o "Pronalaženju slobode", prema sudskim dokumentima koje su podneli advokati.

Neke od klevetačkih izjava, prema Samantinom navodu, su bile i one gde je Megan izjavila kako Samanta nije završila srednju školu, i kako ima troje dece od čak tri različita oca.

Sudski dokumenti takođe nalažu da su izjave u mejlu, zaštićene pravom o dvogodišnjoj zastarelosti.

"Što se tiče navodnih kleveti u knjizi "Pronalaženje slobode" sve tvrdnje zasnovane na tim izjavama propadaju, iz razloga što ih Megan nikada nije izjavila", navodi se u dokumentima.

"Odrasla sam kao jedinica, kao što svi oko mene znaju", izjavila je Markl, "Želela sam čitav život da imam brata ili sestru, zbog toga se i radujem što sam trudna, kako moj sin Arči ne bi bio sam kao i što sam i ja bila"

Njene izjave su bile sušta suprotnost sa Samantinim izjavama u kojima ona navodi da su u krvnom srodstvu.

"Znate, ljudi baš i ne razumeju da smo bili mnogo integrisani u našim zajedničkim životima. Megan je oduvekl bila najmlađa sestra i beba koju su svi voleli, i nikada je nismo etiketirali kao polusestru" izjavila je Samanta u "Dobro jutro Britanijo" 2018. godine. "Imale smo istog oca, i ona je definitivno bila deo naših života, pa se i dan danas pitam, zašto me nikada nije pozvala?"

Megan je takođe istekla u intervjuu sa Oprom, kako je Samanta promenila ime u Markl tek nakon što se Megan povezala sa kraljevskom porodicom.

"Mislim da sve govori, to što je Samanta u svojim 50-tim godinama promenila ime u Markl, i to tek što sam počela da se zabavljam sa Henrijem".

SamantiN advokat podneo je zahtev za povlačenje tužbe, u aprilu, navodeći "nepomirljive razlike" i "osnovna neslaganja", navodi BuzzFeed.

(Espreso/Insider)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.