PRIVATNI AVION KRALJEVSKOG PARA UDARIO GROM: Megan i Hari jedva izvukli ŽIVU GLAVU - moglo je biti KOBNO!
Megan Markl i princ Hari, Foto: Profimedia

incident iz 2018. godine

PRIVATNI AVION KRALJEVSKOG PARA UDARIO GROM: Megan i Hari jedva izvukli ŽIVU GLAVU - moglo je biti KOBNO!

Srećom, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa izbegli su ovu tragediju u septembru 2018. i stigli na aerodrom Schiphol nepovređeni

Objavljeno:

Privatni avion Megan Markl i princa Harija 2018. je pogodio grom, a šteta na avionu je bila toliko velika da su ga jedva popravili.

Megan Markl i princ Hari jednom prilikom su, tokom leta, jedva izvukli živu glavu. Kraljevski par je leteo u Amsterdam na zabavu kada je u luksuzni "Dassault Falcon 7X", vredan 40 milijuna funti, udario grom. Incident je bio zastrašujuće blizu navigacijske opreme vazduhoplova.

Srećom, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa izbegli su ovu tragediju u septembru 2018. i stigli na aerodrom Schiphol nepovređeni. Avion su iznajmili za više od 23.500 evra kako bi prisustvovali događaju u Holandiji, na kojem su bili i Edi Redmajn, Nik Grimšo i Džena Kolman.

Avion je tada navodno bio prizemljen na devet dana jer je bio podvrgnut popravci, a "The Sun" prenosi da je bio opremljen novim belim nosnim konusom. Smatra se da su se Hari i Megan ukrcali na aerodromu London Oxford, koja je u privatnom vlasništvu, a anlazi se na 22 kilometara udaljenosti od njihove bivše rezidencije u Frogmore Cottageu.

1 / 8 Foto: Profimedia

Nakon što su odleteli 21. septembra, rekli su da su dva dana kasnije putovali zamenskim mlaznjakom koji ih je odvezao kući. Činilo se da je noviji let za Holandiju prošlog meseca bio manje dramatičan.

Podsetimo, Saseksovi su odseli u hotelu Hilton s pet zvezdica u centru Haga za vreme trajanja Igara Invictus.

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.