SCENA SA VENČANJA ŠOKIRALA GOSTE: Mlada se raskrečila, mladoženja ZABIO glavu dole, navalio kao NEZDRAV! (VIDEO)
Venčanje, Foto: Printscreen/TikTok

diši malo, mladoženja

SCENA SA VENČANJA ŠOKIRALA GOSTE: Mlada se raskrečila, mladoženja ZABIO glavu dole, navalio kao NEZDRAV! (VIDEO)

Snimak je zgrozio korisnike društvenim mreža, a mnogi smatraju da su mladenci preterali.

Objavljeno:

Komplikacijama i blamovima na svadbama definitivno nikad kraja. Jedan novopečeni bračni par zgrozio je korisnike društvenih mreža i to plesom koji su mnogi opisali “sramotnim”.

Snimak na kom mladenci igraju preplavio je internet, a reč je o plesu koji je, kako mnogi kažu, “prešao sve granice i mere”. Da li su mlada i mladoženja otišli predaleko?

Iako na svadbama postoje razni običaji, poput bacanja bidermajera, skidanja mladine podvezice zubima, postoje i oni koji se često obave na neprikladan način. Takve reakcije izazvao je ovaj par. Mlada je sedela na stolici sa prstom u ustima, dok je mladoženja “đuskao” ispred nje.

Ipak, sve je otišlo do toga da je mlada podigla nogu i stavila je na ramena svom suprugu, bez obzira na gomilu gostiju koja je stajala oko njih. Mladoženja je potom zavodljivo lizao svoju partnerku po butinama pre nego što joj je raširio noge pred razdraganom gomilom svatova. Gost je u snimku napisao:

– Mladoženja je umirao od gladi! – piše na snimku.

Iako se jasno može videti da zvanice đuskaju i uživaju u provodu, ovaj snimak naišao je na brojne osude na internetu.

“Ovo se ne radi pred ljudima, a kamoli na venčanju”, “Mene je blam da gledam ovo, sramota me je u njihovo ime”, “Zamislite kako se oseća njen otac”, “Kao da nikad nisu bili u spavaćoj sobi”, “Da li je moguće da ovo rade pred rodbinom?”, “Meni je neprijatno, a gledam samo snimak”, “Fuj”, glasili su samo neki od komentara.

(Espreso/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.