53-GODIŠNJA ANDREA NIJE ŠTEDELA: Ovu BAKU proganjaju KLINCI, a to što je OTKRILA OSTAVLJA BEZ TEKSTA! (FOTO)
Andrea Sanšajn, Foto: Printscreen/Instagram/andrea__sunshinee

PUCA OD OBLINA

53-GODIŠNJA ANDREA NIJE ŠTEDELA: Ovu BAKU proganjaju KLINCI, a to što je OTKRILA OSTAVLJA BEZ TEKSTA! (FOTO)

Andrea je trenutno slobodna, od svog bivšeg supruga se davno razvela, a slomljeno srce postalo je pokretač njenog fitnes putovanja

Objavljeno:

Andrea često dobija brojne poruke mlađih muškaraca – od ponuda da im bude lični trener do poziva na sastanke. Ipak, oni nisu njena "šoljica čaja". Andrea Sanšajn (53) je bodibilderka zavidne figure, ali i baka dvoje unuka.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram/andrea__sunshinee

Iako voli starije muškarce i pokušava da nađe novog partnera, često mora da se bori sa brojnim porukama mlađih muškaraca koji je mole za dejt. Fitnes instruktorka ima brojne obožavaoce na društvenim mrežama i oduševljava ih svojim zahtevnim vežbama.

"Ne mogu da budem licemerna, privlačenje pažnje mladih momaka me pali, čini me ponosnom na svoju formu i deluje prilično pozitivno za moj ego, čini da se osećam dobro i snažno. No, od malih nogu me nikad nisu baš privlačili momci, više su me zanimali zreli muškarci", objasnila je za "The Sun".

Andrea je trenutno slobodna, od svog bivšeg supruga se davno razvela, a slomljeno srce postalo je pokretač njenog fitnes putovanja. "Razvedena sam dosta dugo.

Zapravo, fitnes stil života došao je u moj život odmah nakon mog razvoda, kao kompenzacija u trenutku kad sam se osećala jadno i tužno. Nakon mnogo godina pokušavanja da otkrijem ko sam ja, napokon sam spremna ponovno da otvorim svoje srce, za nekoga zanimljivog i strastvenog", otkrila je.

Ipak, Andrea ne isključuje u potpunosti ideju da ima mlađeg ljubavnika. "Glavno je da ima hemije, ne radi se uvek o godinama. Važno je da vam je prijatno s tom osobom. Po mom mišljenju, zreliji muškarci više paze na ženske potrebe. Mladi su više zabrinuti za sebe, iako su svežiji i zgodniji", zaključila je Andrea.

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.