BIVŠA PRIPADNICA VOJSKE SE OKRENULA PROSTITUCIJI: Evo koliko ZARADI ZA NOĆ, otkrila je MASNE DETALJE (FOTO)
Foto: Profimedia

AUUU

BIVŠA PRIPADNICA VOJSKE SE OKRENULA PROSTITUCIJI: Evo koliko ZARADI ZA NOĆ, otkrila je MASNE DETALJE (FOTO)

Godine 2009. provela je šest meseci u Avganistanu kao borbeni inženjer, a kamp su redovno napadali Talibani

Objavljeno: 17:57h

Grejs Parker (35) služila je u britanskoj vosjci u Iraku i Avganistanu, ali je medicinski otpuštena 2019. zbog posttraumatskog poremećaja i depresije. Provela je 14 godina u vojsci nakon što je proglašena najboljim kadetom. Dobila je pohvalu za izuzetna dostignuća sa kraljevskim inženjerima na operaciji “Šader” u Iraku.

1 / 10 Foto: Profimedia

– Moja mama je bila u RAF-u, a tata i tri brata u vojsci, tako da ne čudi što sam završila sa vojnom karijerom. Upadala sam u nevolje i umalo sam završila u zatvoru kao tinejdžerka. Nisam se osvrtala i pridružila sam se inženjerima – kaže ona za San i dodaje kako je odlučila da se vrati na pravi put i sa 19 godina se pridružila vojsci.

Grejs je proglašena najboljim regrutom, a zatim je pet godina provela kao signalista u Nemačkoj i unapređena je u kaplara. Godine 2009. provela je šest meseci u Avganistanu kao borbeni inženjer, a kamp su redovno napadali Talibani.

Zatim je usledila još jedna runda u Nemačkoj, pa misije po Falklandima i Kanadi.

Seks
foto: Profimedia

– Život je bio sjajan. Tada sam poslata u Varminster u Viltširu i unapređena u kaplara – zapovednika odeljenja. Vodila sam vojne vežbe na Salizburi Plejnu – ispričala je ona.

Godine 2015. pridružila se 22. inženjerijskom bataljonu. U Iraku je Grejs dobila zajedničko zapovednikovo priznanje za izvanrednu službu, ali uskoro joj je život krenuo naopako.

– Kod kuće sam unapređena u narednika, ali stvari su ubrzo krenule nizbrdo – kazala je Grejs.

Ona je bila pod stresom i otpuštena je iz vojske, zbog čega je započela terapiju. Usled noćnih mora o tome šta je videla u Avganistanu i Iraku, dijagnostikovan joj je PTSP i bipolarni poremećaj.

1 / 5 Foto: Profimedia

– Vojska je dala sve od sebe, ali nije bilo sjajno. Poslali su me kući. Otpuštena sam 2019. godine, uz sve počasti iz zdravstvenih razloga. Ne krivim nikoga. To su moji loši izbori. Ali bila sam ogorčena na vojsku kada sam otpuštena. Osećala sam da samo broj, a sve dobro što sam učinila bilo je zaboravljeno. Nema mnogo žena u Kraljevskim inženjerima, a ja sam postigla toliko toga, ali činilo se kao ništa. Slagala sam se sa otpustom samo zato što sam uzimala lekove. Bila sam u depresiji – priseća se Grejs.

Nakon odlaska iz vojske bilo je još gore, a ubrzo se raspao i njen brak.

– Bio sam bolesna godinu dana. Za to vreme bi trebalo da postoji nešto bolje za vojnike. Zaposlila sam se u hotelu i studirala za medicinsku sestru – nastavlja ratna veteranska priču.

Tokom pandemije preseljenje kod njene majke u Bristol nije uspelo i ona je završila u hostelu u Šefildu, a na kraju je postala beskućnica. U februaru je konačno dobila mesto u socijalnom naselju. Međutim i dalje nije imala posao, pa se okrenula prostituciji.

Seks
foto: Profimedia

“Radim to da bih se snašla”

Grejs kaže da ju je muka naterala da se okrene “najstarijem zanatu” i da nije znala šta da radi.

– Trebao mi je novac i odgovor je bio eskort. Bila sam na stranici za upoznavanje kada me je muškarac pitao jesam li zainteresirana za prodaju svojih usluga. Rekla sam da – kaže bivša pripadnica britanske vojske.

Inače, ona za noć zaradi 120 funti (oko 16.500 dinara).

Grejs insistira da se u njenoj zemlji ne radi dovoljno da se pomogne veteranima koji su u teškoj situaciji zbog PTSP-a i drugih problema sa mentalnim zdravljem.

– Radim to da bih se snašla. Ali sada pokušavam da gledam u budućnost. Htela bih da studiram, a štedim za putovanje – zaključila je ona.

(Espreso / Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.