ŽENA JE ČULA DEČIJI GLASIĆ U KUĆI, PA OSETILA NEŠTO JEZIVO: Usledio je HOROR koji ni SAD NE MOŽE DA ZABORAVI
Strah, Foto: Profimedia

UŽAS

ŽENA JE ČULA DEČIJI GLASIĆ U KUĆI, PA OSETILA NEŠTO JEZIVO: Usledio je HOROR koji ni SAD NE MOŽE DA ZABORAVI

Žena tvrdi da su se stvari pogoršale, odnosno da sada čuje kako neko hoda po kući, udara po zidovima, kao i da su predmeti počeli da padaju sa polica

Objavljeno:

Prestravljena žena iz Kentakija u SAD-u tvrdi da je čula dečji glasić iz prazne sobe koji ju dozivao sa “zdravo”. Isto je čuo i njen baštovan koji ju je čak upitao koliko dece ima jer je čuo kikotanje, iako je kuća bila prazna, piše Dejli star.

1 / 5 Foto: Profimedia

Žena tvrdi da su se stvari pogoršale, odnosno da sada čuje kako neko hoda po kući, udara po zidovima, kao i da su predmeti počeli da padaju sa polica.

– Imam demona u svojoj kući i treba mi pomoć. U početku nisam znala da je to demon, ali počelo je da biva sve gore i gore kad je moj muž otišao poslom na nekoliko meseci. Tada sam čula korake, lupanje, padanje stvari. Baštovan me je pitao koliko dece imam, ja sam rekla nijedno još. Ostao je u šoku jer je čuo dečji smeh u kući. Bilo je zastrašujuće, budila bih se u tri ujutro bez ikakvog objašnjenja. Nasumice čujem kucanje po vratima. Moj pas je prestao da jede i samo me prati po sobi i leži ispred vrata moje spavaće sobe – ispričala je ona za podkest “Najukletiji” (“Most Haunted” na engleskom)

Povrh svih tih zvukova i aktivnosti, rekla je i da oseća odvratan smrad koji dolazi iz kupatila. Ivet Filding, voditeljka podkasta rekla je da bi kuću trebalo blagosloviti.

– Ovo mi zvuči kao da ženu proganja duh koji traži pažnju. Bez gledanja lokacije teško mi je da dođem do bilo kakvog zaključka, ali čini mi se da gospođi treba blagosloviti kuću. U većini slučajeva ovo obično rešava stvar. Ako to ne uspe, dobro kvalifikovani spiritualista koji se može naći u njenoj lokalnoj spiritualističkoj crkvi, takođe može da dođe i pomogne – zaključila je ona.

(Espreso / Net.hr / Most Haunted)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.