BILE SU NAJBOLJE DRUGARICE, A SADA SU MUŽ I ŽENA: U momentu se sve promenilo! (FOTO)
Ilustracija, Foto: Printscreen Instagram

AU

BILE SU NAJBOLJE DRUGARICE, A SADA SU MUŽ I ŽENA: U momentu se sve promenilo! (FOTO)

Nakon godina prijateljstva shvatio je da je došao trenutak da joj pokaže svoja prava osećanja

Objavljeno:

Najbolji prijatelji, koji su se upoznali u tinejdžerskim godinama, sada su se venčali. Ono po čemu je ova ljubavna priča neobična jeste činjenica da su u vreme kad su se upoznali oboje bili devojke. Njihova ljubav je planula kad je jedna promenila pol.

Kejla (26) i Aron Kapener (25) iz države Tenesi u SAD zbližili su se u srednjoj školi kada su imali samo 15 i 14 godina, a u to vreme Aron se identifikovao kao devojka. Brzo su “kliknuli” i postali najbolji prijatelji. Kako su meseci prolazili, Aron je počeo da shvata da gaji romantična osećanja prema Kejli, ali se bojao kako će ona da reaguje, pa je odlučio da je zadrži za sebe.

Odgajan je u konzervativnoj porodici i nekoliko puta nedeljno je išao na misu, ali nakon što je shvatio da je transrodna osoba i odlučio da promeni pol, Kejla je ostala uz njega.

Nakon godina prijateljstva shvatio je da je došao trenutak da joj pokaže svoja prava osećanja. Poljubio ju je, a na njegovo iznenađenje, ona mu je uzvratila. I to ne samo poljubac nego i osećanja. Ubrzo su se verili, a prošle godine i venčali.

Aron je medijima rekao da zbog religioznog odgoja nije znao za LGBTQ+ zajednice, ali se još kao dete osećao kao da je drugačiji. Sve dok nije osetio nešto prema Kejli, nije shvatao da nije heteros*ksualan.

– Moje rane godine bile su izazovne jer sam od malih nogu znao da ne osećam ono što osećaju drugi mojih godina. Kako sam ulazio u pubertet, postajalo je očito da nešto nije normalno i počeo sam istraživati. Zbog svoje obitelji nisam nikada razmišljao o svojim osjećajima, nisam znao da postoji LGBTQ+ zajednica”, rekao je.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/Reportaža)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.